Ksinlikle aynı fikirdyim. Yalnız avrupa yakasında da dişli avlayabilmiş değilim. N zaman gitsem balık bulamadım. Gerçi gittiğimde anadolu yakasındaki mekanlardan balık alamadığımda karşıya geçtim orada da sonuç aynı oldu. bu sezon direk oralara turlar düzenlemeyi düşünüyorum. Hoş aralık ayında Glata köprüsüne ilk gittiğimdeki gece avları keyifliydi
Olum öyle deme lan içim acıyor bu seneki palamut akınını hangi akla hizmet kaçırdık diye banghead banghead ama yakalyacağım o palamutlardan belki nisan - mayıs aylarında denk gelir 1 tanede olsa Ersin abi yanlış hatırlamıyorsam birde kaybettiğin sahteler kaliteli sahtelerdendi kendo, strike pro...vs sen cengiz balıkçılıktan alışveriş yaparken bluefish falan pek almamıştın :laughing:
Kadıköy sahilde kayalıkların arasında dolaşıyorlar değilmi ? balıkları iğneden toplaya na kadar çaparinin aşağısında kalan balıkları köstekle birlikte götürüyor yaramazlar benimde başıma geldi 1-2 kez
Üstünde durduğun kayaların altında pusuya yatıyor keratalar, bir balık düşerse veya çaparinin alt kısmı o kayalarında arasına girmişse üstünde balık varken hiç kaçarı yok hemen çöküyorlar
Mayıs ayında bir akşam yanına uğrarım bora abi çapariyle istavrit avı için moda sahilde atarız oltaları
Tamam tamam abi sustum görüşürüz tabi abi ama eşkina için küçükyalıya hepbirlikte bir çıkartma yapabiliriz aslında ama şu havalar ve yem sıkıntısı bir türlü müsaade etmedi, birde ben kartalda oturuyorum illaki belli bir saat sonra ayrılmam lazım eve dönebilmem için
Abiler arkadaşlar yeni bir surf kamış daha alma gibi bir planım var ama daha net değil, Cengiz balıkçılığa gelecek olan Okuma Savantı bekleyeceğim gibi görünüyor şimdilik ama ona muadil olabilecek bir başka surf kamış daha gözüme çarptı ve markası lineaeffe model aquarex slim surf ( hem 4,50 mt hemde 4,20 mt ebatları var ) yine 250 gr a kadar atarlı... http://www.avpazarim.net/_A3-3849-lineaeffe-aquarex-slim-450-cm-surf-kamis.htm Sizce nasıl ? benim 4,20 Im casting den daha hafif ve cengizde öyle ayak üstü bir bakmıştım daha ince bir surf kamış sanırım... Ne dersiniz ? bu kamışa daha önce göz atan var mı aramızda ?
:laughing: koptum ilk cümlene :laughing: Ama klavuzlar paslanmaz SIC olarak geçiyor ve bendeki kamışın klavuzlarda bu kamıştaki gibi, aquarexte çift seyyar halka var... Benimde gönlüm Savant'tan yana ama boyna tarih ileri atılıyo ben erdem konuştuğumda Mart sonunda gelecekti en son sorduğumuzda nisan sonu dediler, nisanda da mayıs ortası derlerse şaşırmam... Okuma raw 2 gelene kadar da baya bir bekledim bugündü yarındı en son sıkıldım gittim benim cabbarı ( penn surfblaster) aldım, iyikide almışım