ersin kamışı boşver buna bi bak bence çok güzel yapmışız http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=42243
Ersin abi benim Im casting 4,20 mt, bu modelin 4,50 mt lik olanından bile ağır birde şöyle birşey var 200 - 250 gr aralığında rahatlıkla atış yapmak istediğiniz bir kamış zaten ister istemez 480 - 500 gr ağırlığından aşağı olmaz abi, bunu malzemecilerde söylüyor zaten... Okuma savat ta 495 - 500 gr civarında yani bu kamışın 4,20 modeliyle aynı ağırlıkta ama tabi hem görüntü hemde halkaların durumuna bakılırsa Savant daha öne çıkıyor, okuma savantta 4 kılavuz var ve sarım şekilde ve hiç seyyar klavuz yok...
Vaaayyy Bora Abi sende Beşiktaşlısın hee ?? Gönlümde apayrı bir taht kurdun bir anda forma nostalji süper, bundan alıp birtane çerçeveletip duvara asmak lazım... Evet bendeki Surfblaster 8000, ama affinity yoktu piyasada ki daha hala tam anlamıyla piyasamıza sürülmiş değil sanırım... Affinity bendekinin abisi ayrıca hem 7000 - hemde 8000 lik olanı var, tabi fiyatı nerdeyse 2 katı ama makine şahane.. Hee birde affinityde yedek kafa yok sanırım..
Ben bu detayları bilmiyorum da sendeki makina yurtdışı sitenin brinde 90 Euro , Affinity de 119 Euro o dikkatimi çekti Ayrıca sendeki makinanın aynısı + Shimano beastmaster 44.30 Mt lik kamış ile h,ç kullanılmamış halde bir arkadaş satmayı denyor nette.
Olum yeni aldığın Bluefish neyimize yetmiyorki? Nasılsa balık yakalayamıyoruz millet patır patır çekerken
:laughing: balık kesince millet malzemelere saldırdı valla Yok Yok sizin isminizde bir sıkıntı var ikiniz de her ay bir makine&kamış almazsanız rahat edemiyorsunuz
Yok be abim balık yakalayamıyoruz nasılsa şimdilik. Bakınıyoruz işte. Ama o Shimano Kamış ile Penn Makinayı satan arkadaş istediğim yere inerse kaçırmayacağım. Kafamda bir rakam var oraya gelirse bakacağız. Bakarsın bu sene balık çok olur beklemeli avlarda suya ne kadar olta atarsak o kadar kardır hani :hungry: :hungry:
Pek sanmıyorum benim düşündüğüm rakama ineceğini ama belli olmaz. İsteyenin bir yüzü kara vermyen zenci
ersin abi sahibinden.com daki ilanı diyorsun dimi bende misinalarına sulandım o ilanın ama parça parça satmaya yanaşmadı.
Abi zaten yurt dışı fiyatları çok uygun bu makinelerin, noluyorsa bizim ülkeye gelince fiyatlar uçuyo Penn marka makinelerde idk Ayrıca pen + shimano takımı satmayı deneyen arkadaşın linkini versene abi merak ettim :laughing: :laughing: doğru dedin abide bluefish'in atarı az kalıyor ama bu sene onlar çok güzel avlar yaparız hem çaparide hem beklemelide hade leeeennn :laughing: :laughing: Bendeki malzemeler oldukça uygun fiyatta olan malzemeler birkere... Dinime söven müslüman olsa diye bir laf vardır tam o durum Sende 2 tane üst düzey surf kamış + iki tanede okuma taş gibi makine yok mu kanka ?? :laughing: Abi uygun fiyatlarda bulduğunda bir tanede yedeklemekte fayda var Bu arada bendeki ef-fe 3,90 lık surf kamışı satcam galiba almak isteyen varsa bana gönderin 160 gr bile salladım bana mısın demedi kamış...
Yok zaten ben parça parça almak istemiyorum. Bir fiyat var kafamda verirse hepsini alacağım. Sonra paylaşırız. sen oradakimisinalara n vermeyi planladın? Bak bu da ayrı bir seçenek olabilir
Ersin abi ilana bende baktım o kamış + o makine + o misinalar için çok çok iyi fiyat vermiş bence.... Kamışın fiyatına baktımda spotta havale indirimli fiyatı 475 tl, makine desen 350 tl civarında ( Ama indirimden 250 tl civarında bulabilirsiniz belki) ve ek olarak o misinalar... Hemen al fiyatı hiç fena değil... Amma velakin sana bu setten önce bir el freni lazım abi, durdur kendini açık ara önde gidiyorsun benden :laughing: :laughing: