Teşekkürler Erkan, bu sahte çok güzel iş çıkarıyor, mutlaka bir tane yapmalısın.Bu arada nerde bana yaptığın sahte
Erkan abi bugün bende gittim ince testere ve hızlı yapıştırıcı aldım sahte yapımı için sonunda bende bulaşıcam bu işe.. sana bir soru sorayım hemen sahtenin başına misina takmak için bide kıçın da ki iğne halkası için ne kullandın sen? çelik tel mi?
Heeee dinliyom Fatih'im Duruyor bea merak etme dördüncü sahteyi de bitirdim son kat cilası kaldı isa bu sahteler dükkan garantili:laughing: :laughing: Balığın olmadığı zaman kuleliden savur, karadeniz girişindeki dişliler sürü halinde gelir:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Hooppp kardeşim gir tezgahını başka yere kur ekmeğimize mani olma:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Fatih'im sahte işinde en gıcık olduğum kısım tel halka olayları Uygun tel bulmak için eski elektrik süpürgesinin motorunu söktüm İçindeki bakır telleri almak için Teller ne kalın ne ince olmalı mm olarak kalınlığını bilmiyorum göz kararı. Fatih testere ve bıçak ile uğraşma çok zor oluyor ve iyi olmuyor. Muhakkak bir hobi matkabı alman gerekir, çeşitli ucları olan. Ben almadım benim kuzenden ödünç alıyorum
İsa merak etme emin ellerde sahten İstersen bizzat elden teslim edebilirim:thumb: Kolay olsa keşke her gün üç dört adet yapabilsem
selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar Ersin abi iyi eğlenceler Ali unutma İsa abi tebrikler daha iyiler rast gelsin Yeni malzemeleriniz rapalalarınız hayırlı olsun rast gele herkese
Aleyküm selam Sabrican hoşgeldin, nasıl gidiyor. A.S Cengizim, hep ekürinle birliktemi hareket ediyorsunuz.