Sabo teşekkürler Sağol Ersinim daha iyileri senin olsun Eyvallah Cengizim hep beraber inşallah. Yaza hazırlık yapıyorum spin avı için izmirdeb rapor yayınlayacam ( trofe) inşallah...hihi hihi hihi
Kısmet Bora, cumaya kadar netleştiririz pprogramı Hepsi birbirinden güzel sahteler, yanlız dikkatimi çekti hepsi neden çekik gözlü
Selamunaleyküm herkese Alirıza yeni sahtelerin hayırlı olsun,nerelerdesin bea Cengiz paşa buradaymış Sahteci cihan buradareeling En yaşlımız isa Herkese merhabalar:thumb:
İsa bu fikir iyi oldu herkes hava ve trafik raporu verebilir aslında:laughing: :laughing: :laughing: Bu hafta gidiyormuyuz yemliye? cumartesi akşam:thumb:
Valla plan yapmaya korkar oldum Erkan, ne zaman niyetlensek ya hava muhalefeti yada yem sorunu oluyor.Boğazdan da güzel haberler geliyor, yarın ve cuma günü genel eğilim hangi yönde olursa ona uyarız.
Cumleten selamun aleykum. Ali abi bu gelenler gecen avda bahsettigin siparismiydi? Eger oysa cok uzun surmus iyi sabretmissin valla teldeyim fotolarin yarin bakarim.. Sabri abi gecmis olsun.
Aleyküm selam Fatih nasılsın. P.tesi sabah 09:00 gibi yurtdışından gelen misafirimi karşılamak üzere senin mekana geleceğim inşallah, sen o saatte çalışıyor musun?
Bende şaşırdım neyse duruma göre hareket en iyisi:thumb: Fatih hoş geldin bea Sabri geçmiş olsun kardeşim bende bilmiyordumidk Sayfa takibi kıt bende
Cümleten Selamunaleyküm, hayırlı işler.. İsa abi çok şükür iyiyim, p.tesi günü gece orada olacağım.. yardım edilecek bir şey varsa gelebilirim de??