ya cengiz sorma 6 senedir çalışıyorum evlilik arifesine girdik bütün birikim uçtu ellerimin arasından ben evlenmeyi sadece evet demek zannederdim meğersem adamın içine kaçan balık büyük oluyormuş mrsparkle
Valla evlilik dedin mi 20-30bin cebinde olacak banghead banghead benim zamanım da öyleydi daha doğrusu şimdi nasıl durumlar?? Abi şu elini vur masaya artık
abi 20*2 gibi bi maliyeti var en az ama değer bizim memur maaşıyla krediyle 2-3 sene içinde kapartırız Allah izin verirse.
Abi bu cuma değilde belki önümüzdeki hafta içi birgün deneme yapmayı düşünüyorum, haberleşiriz duruma göre Okumadın galiba yazdıklarımı atlıyorsun verdiğim bilgileri Fatih aga alıcam ifadeni yakında Melez olmadı güzel hala safkan albastar :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: çok iyi bir tanımlama olmuş abi, ben hala bekarım valla şimdilik rahatım
Aynen katılıyorum abi, böyle bir dernek mi kursak ? Balık avlama sevdalılarının hanımlarından gördüğü şiddetten dolayı sığınacakları en güzel yer olur :laughing: :laughing:
Şuna bir bakın bakalım, kargo beleş, bir ayda gelir, tanesi 2.17 liraya geliyor. alanlar memnun Yapıştırsak mı bizde Ali gibi http://www.aliexpress.com/item/Diving-Plug-Crankbait-2-7-1-10oz-Floating-Minnow-24-Pcs-Lot/579325609.html