bu arada 3. köprü hayırlı olsun inşaat başlamış , inşaat süresince bogazdaki balık geçişini etkiliyceği kesin ben bu konunun uzmanı değilim ama en az 5 sene balık boğazda durmaz gibime geliyor. su ürünleri okuyan arkadaşalar varsa bu sürecin zararlı etkilerini daha iyi açıklayabilirler bize.cyrr cyrr cyrr
maltepe sahildeki inşaatda aynı şekilde balığa kıyılamasını engelleyebilir cumartesi akşamı belli olur.
Güzel bir indirim yapmışlar sanırım, büyük ihtimal ellerinde 1 tane kalmıştır belki o bile yoktur... Bazen güvencemin sitesinde stokta var gözüken malzeme dükkanda olmayabiliyor ilk önce arayıp sorması lazım almak isteyen kişinin
Cengiz bir sorsun bakalım, bence güzel kamış. Fiyatı da güzel. olmadı akşam uğrar kendisi bakarak alır.
Bencede güzel kamış hatta yanlış hatırlamıyorsam Deniz abide bu kamışın aynısı kullanıyor umarım stoklarında kalmıştır, düşünürsen güvencemi ara sor Cengiz abi..
O inşaat bittikten sonra da balık felan olmaz orada..Marina olacak zaten orası Teknelerin kalabalığı insanların kalabalığı bitirir orayı...
Cengiz abi şu kamışıda tavsiye ediyorlar kullanışlı ve sağlam olması açısından üstelik fiyatı daha uygun bir göz at istersen: http://www.avmarketi.com/asp/product/8228/Lineaeffe-s-flex-4206-surf-kamis-15kg-4-20
Teknede çok iyi iş görür bu kamışlar ama sen benim verdiğim linktekini bir araştır bence çok iyi bir kamış...
Neredeyse 500 gr bu kamış benim şuan kullandım kadar hemen hemen ben daha hafif olsun istiyorum makine de alacağım için çok ağır olur...
bunu bizim bacanağa aldık 15 gün önce, kapalı boyu çok iyi. hafif ve güçlü bir kamış. 170 diyor ama 200 asıl dedi Cengizdekiler. İstanbula özel yaptırdık, az yazdırdık gramajı dediler http://www.avmarketi.com/asp/product/146281/Lineaeffe-Unicast-Extra-surf-kamis-4-20mt-VIP-
Cengiz abi sen en iyisi ya spider surf ya da surfmill al 170 gr lada çok rahat çalışırsın kamışın ağırlı 330 gr bundan iyisini bulamazsın bence
Tamam işte abi senin aradığın kriterlere en uygun kamışlar yukarıda yazdıklarım, o hafiflikte ama o sağlamlıkta bence daha iyisi bulunmaz :thumb:
Dün bu unicast kamışı inceleme fırsatıda buldum, gerçekten güzel ve güven veren bir kamış üzerinde yazan 170 gr'ı çok rahat sallar bencede :thumb:
spider surf bende var cengiz istersen dene öyle al , bence denge problemi var kamışın 500 gr üstü makinayla , raw II 65 le ben istediginm performansı alamadım , ama diğer 50 lik kafalı makinemle çok uyumlu , salina 40 lada denedim hafif kurşun çaparide gayet güzel.