Bizim Levent abide de ( chosad) aynı takım var spider surf + raw II 65... Bu takımı atış yaparak deneme fırsatı buldum çok memnun kalmıştım ben, denge problemi falanda sezmedim hiç idk hatta atış yaptığımda baya bir uzağa erim sağlamıştım sonra takımı geri sarana kadar yorulmuştum NAsıl bir denge probleminden bahsediyorsun Bora abi ? Biraz daha açabilir misin konuyu ?
Yalan olmasın ama yazana bakma, eline aldım atış yaptım en az benimki kadar hafifti. 450 gr olabilir kiii bence daha hafifini alma. Rapalacıyız biliyorsun, surf mill de güzel ama Cengiz çokta güvenmeyin falan diyor. Ben sapını kırdım birkere biliyorsun, malzeme çokta etli değil Unicast iyidir. Beğenmezseniz geri getirin didilerdi.
Bende o tip makine ile kullanmak istiyorum aslında bizim Levent kullanıyor o kamıştan bakalım o ne diyecek
Cihan ben kamışı hiç değiştirmeyeyim o zaman ne dersin .... http://www.avmarketi.com/asp/product/5010/Lineaeffe-oyster-cast-kamis-4-20
Bence ağırlık merkezi sorunu var gibime geliyor bütün ağırlık sapına biniyor zamanla fark ediyor insan , birde atarken çok dikkat etmek gerekiyor atimi zor bu kamisin
Yukarda arkadaş sapı kırıldı demiş bende ilk günler ağır kurşunla tedirgin atıyordum zorlayamadim fazla ama kullananlar memnun bu kamıştan
Bence de değiştirme Cengiz, sana güzel bir makine bakalım. Senin avenger güççük kalıyor ve seni yoruyor. İsa abinin emcast plustan alalım. Okuma bluehawk olabilir. Buluruz yani
Ağırlık merkezi sorunuyla ilgili net bişey diyemeyeceğim, yukarıda yazdığım gibi ben böyle birşey hissetmedim aynı kamış+makine kombinasyonuyla atış yaparken ama " atımı zor bu kamışın" denilen kısma kesinlikle katılmıyorum benim edindiğim tecrübe bu yönde, ben bu kamışla atış yaptığıma cidden çok hoşuma gitmişti :thumb: Bora abi acaba senin spider surftemi bir hata var ? sana sorunlu birtanesi denk gelmişte olabilir sonuçta fabrikasyon malzeme bunlarda, bence levent abiyle falan bir araya gelirsen bir avda, onun takımla atış yapmayı dene bi izin verirse
Cengiz abi daha öncede konuşmuştuk senle oyster bendeki Im casting'in renkleri farklı versiyonu sadece, atarı kamışın ağırlığı falan herşey aynı renkleri haricinde.. Oystere tak 200 gr yolla gitsin taş gibi kamışlar onlar illa kamış gerekli değil yani ama istavrit avı için falan daha hafif atarı daha düşük ama kullanışlı bir kamış alabilirsin. Onun haricinde Cihanında dediği gibi asıl sana lazım olan şey sadece boğazda avlanmaya uygun güzel bir makina... Diğer avenger 45b yide istavrit avında bizim sahillerdeki beklemeli avlarda falan çok çok rahat kullanırsın, süper olur :thumb:
Valla doğru diyosun Cihan hüseyin 1 aydır kayıptı yeni çıktı meydana arabasıda 2 gün önce geldi dolanıyo şimdi dün mekandaydı.