Cihan toplamda 40 gün falan oldu. gayet normal bir süreç. Yaz zamanı olsa 25 günde falan elimizde olur. Hiç kaşıntı almadın direk ver siparişini kredi kartı ile alıyorsun alibabanın hesabına geçiyor para ürün geldiğinde onaylıyorsun karşıdakinin hesabına geçiyor. Eğer ürünler 60 gün içerisinde gelmezse sanırım paranıda geri alabiliyorsun. Yani sıkıntı yok benim verdiğim linkteki vatandaştan aldım ben malzemeleri sağlam adam onun ürünlerine de bak işine yararsa alırsın.
KAdıköyde süper biryer biliyorum ben rexx sinemasının olduğu cadde üstünde aşağı doğru giderken, ama kadıköydeki en iyi pilavcı bence.. Pilavın haricinde kullandıkları garnitürlerde çok iyi :thumb: Ali abi ellerine sağlık geçmişsin sende seri imalata yalnız naçizane tavsiyem pala diplerindeki organze çapakları tamamen temizle ve kullandığın organzeyi biraz daha incelt abi, resimde görünenlerin yarısı kadar organze kullansan ve yanına 1-2 tel sim eklesen takımlar daha avcı olur bence kullandığın renkler güzelmiş özellkle sarının tonu çok değişik
Kalender adam neyden bahsediyorsun? Okudum okudum koptum ellemissin seninkinden hafif etli metli biseymis one la
eyvallah ersinim tavsiyelerin in sağol ancak makas bozuldu bu seferlik böyle oldu maalesef normalde hepsi temizlenir.
Ali abi Allah kurtarsin Evet ersin o yazi Telefonum 21 gundur serviste. 20 is gunu icinde yapilmazsa yenisini isticem verirler mi sizce?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, geçmişe bir bakayım dedim, maşallah ne muhabbet dönmüş, bir saattir bitiremedim. Yemli avına, pilav organizasyonuna ve sahte siparişi işine uyarım.mrsparkle
Abi evet makas önemli, eğer ucu keskin bir makas yoksa elinde istemesende kalıyor palada çapaklar maalesef İsteyenin 1 yüzü kara vermeyen zenci inşallah yenilenir telefon Hayırlı akşamlar İsa abi, nasılsın ?
Kolay gelsin sen bak işine kardeş:thumb: Hafta sonu için planlama yapmaya başlayalım arkadaşlar, herkesin fikrini alabilirmiyiz?
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar. İsa abi Sabri abi nasılsınız. İsa abi benim için C.tesi akşamı olur yarın akşam olur pazar sabah olur 10 a kadar takılabilirim...