Aleyküm selam Erkan, yoklamaya gerek yok gördüklerin burda sadece C.tesi akşamına yemli düşünüyoruz, sen ne dersin.
Valla üstad kaç zamandır iş sebebiyle kafamın içi o kadar doldu ki .... eee bunları anlatıp size YETEEEEER diyene kadar konuşmak lazım dimi... Cengiz kardeşim nasılsın bende Seni özledim be ya İnşallah hafta sonu görüşürüz...
Eyvallah Uğur, biz almayalım kardeş Muhabbetimizi eder, tutabilirsek balığımızı tutar keyfimize bakarız.
Üstad be ya .. Kaç zamandır aklımda da bir türlü denk getirip soramadım Senin profil sayfanın son satırında "EN İYİ AVI: Balık Avı Dostlarım..." Yazın çok hoşuma gitti bende yazmak isterim Çünkü gerçekten bu kadar - İYİ -DÜRÜST -ÇIKAR GÖZETMEYEN -PAYLAŞAN İnsanları bir arada bulmak zor hatta ÇOK ZOR.. O sebeple tabiri caizse şunu söyleyeceğim HAYATIMDA YAKALADIĞIMA EN ÇOK SEVİNDİĞİM BALIKLAR SİZSİNİZ... ve inşalah SİZLERİ hayatım boyunca kaybetmem...
Sahiden ne çabuk geçmiş zaman, çok keyifli ve güzel bir gündü, nisanda yine gideriz inşallah Ne demek dostum, elbette kullanabilirsin. Güzel duygu ve düşüncelerin içinde ayrıca teşekkürler, bilmukabele...
Biliyorum canım abim ben şakasına öyle dedim sizleri tanımak sizlerin dostluğunu kazanmak çok başka bir şey iyi ki varsınız