Yinede hanımdan izin alayım(tultanııımmm ben cumartesi balığa gidebilirmiyim?) Bekliyorum,hah cevap geldi(boyun posun devrilsin heriiiiiiiffff!! nereye gidersen git!) tamam isa gidebiliriz :laughing: :laughing: :laughing: Cengiz'im sende varsın değilmireeling pilavın yanında boru kurdu ohh menüye bak:hungry: Neyse şaka şuka bir yana, Uğur sende hoş geldin es geçiyordum seni az kalsın:thumb:
Erkan usta hoş bulduk.. İş yerinde herkes alışmış "OYNATALIM UĞURCUM" diyor ancak bilmiyorlarki ben akşama kadar kafayı oynatıyorum... Şaka bir tarafa benimde bu sayfalara daha sık gelip görünmem lazım.. da işte ahhhh ahh idk idk
Sabride var. Bu arada yavaş yavaş kadroyuda kuralım Cengiz Muhtemelen Cihan, Ersin ve Borada gelir sanırım, kendileride teyit eder herhaldemrsparkle
gece gece güldüm yaaa :laughing: :laughing: Dostlar ben yavaştan yavaştan kaçayım Allah a emanet olun....
Aşkolsun cengiz'im erkan abini hiç tanımamışsın Benden ala uzunboylu soytarı varmı bu dünya'da:laughing: :laughing: :laughing: