bize çin yolları gözüktü cihan hocam , yarın yapıyormuyuz toplantıyı , cengiz sende geliyorsan benim kamışı getiriyim denersin.
Abi daha tam mekan belli değil.. senin bir fikrin olursa mekan konusunda onada uyabilirim... Aslında yarın dişli peşinde değilde, istavrit avı yapmak istiyorum ben Şu karaköy parkını isparka peşkeş çekmeseler o tarafa geçebilirdik
Aynen abi minibüs yolu üstünde kartaldan tam çıkış yaparken benzinliğin karşısında güvencem shopta orda oltacı nasipte.. iki dükkan arasında da bi dürümcü var birtanede çift lavaş dürüm götür hazır gitmişken
Ver bana arabanı gidiyim hafız nasıl gideyim abi taa o tarafa araç olmadan, sordun mu hiç Fatihe kalendere gidene kadar kaç vesait değiştirmiş kaç saatte gitmiş ? kaldıki akşam yapılacak toplantıyada katılma ihtimalim var, kalendere gidip dönsem evde kanepede sızıp kalırım o yorgunlukla geçen c.tesi optimumun ordan sonra akşam 5.30 da anca eve girdim kanka yollar o derece berbat
yarın hava 20 derece izdiham olabilir popiler yerlerde : )) aliexpress diye bi site varya çinde ondan bahsetmiştim.
Valla bora aslında sipariş verilebilir ama dün aliye sordum, 40 günde geldi dedi Ben o kadar bekleyemem, 40 günde 40 tane kendim yaparım
Yok daha yaz ayı gibi izdiham yaşanmaz c.tesi günleri abi ama tabi havanın bozuk olduğu zamanlara göre daha kalabalık olur kesin ama pazar günleri her zaman daha kalabalık olur bence