Cümleten selamunaleyküm, herkeze hayırlı cumalar.. Cühan sahte 10 numara olmuş valla eline sağlık.. hangi ağacı kullandın?? kesmeden halkayı nasıl tutturuyorsun oraya?? Ersinim avlak neresi ben öğlen işe gidicem muhtemelen gelemem.. ama karşıya tarabya veya kalendere geçmeni tavsiye ederim. e-5 den 500t ye bin 2. köprüden direk levente gidiyorsun 1saat filan sürüyor. oradan m.bus veya o.bus 20 dakkada atıyor seni aşağıya.. ben giderken beşiktaşdan sahile bakarak gidicem diye m.bus-metro-vapur-otobus sıralaması ile devam ettiğim için 2 saat sürdü.. ben vaktim olursa karşı tarafa geçmeye çalışıcam çünkü takım kaybetmiyorum
kadıköy dadaş pilavda pilav üstü karışk tavuklu kurulu salatalısını yemeyen pilav yedim demesin.. yanına da cacık veya acı şalgam arnavut bibir turşusu oyf oyffff :hungry: :hungry:
Abi pilavcıyı sahilde bulmak zor bee Aleyküm selam Fatig agaa napan ? Aga benim e-5 çıkmam için önce kartala gidip vesaite binmem lazım ordan sonra 500 t falan derken benim yol 2,5 saat sürer en iyi ihtimalle.. o kadar malzemeyle ve kamışla yolculuk yapmak kafayı yedirtir bana, hadi sabah yollar daha boş gittim diyelim ya onun dönüşü hepten ızdırap olur bana geçen c.tesi optimumun ordan 16 a gelip eve gidene kadar 2,5 saat geçti hesap et artık banghead ben o yolda kesin katil olurum
iyidir be ersinim napim şu telefon için 20 iş günü c.tesi leride sayarak bugün doldurmuş bulunuyorum. p.tesi günü tüketici haklarına dilekce vericem.. uyanıklar çok insanı uğraştırmışlar böyle ayar oldum sen e5 e çıkmak için 16a-16b yi kullan bence oradan 500t devam edersin bence birgün bunu denemekte fayda var.. üst mekana gitmek için de ben zaten m.bus ile metroya, metro ile kadıköy oradan 15f otobuse biniyorum o da 2 saate yakın sürüyor zaten.. ama kötü tarafı takım çok takıyorum oradan soğudum..
Fatih aga keşke bu bahsettiğin vesait değiştirerek gitme yolcuğu yazdığın kadar kolay olsa bu arada orta mekanın dip yapısıda gayet güzel orda takmazsın Telefon işiyle ilgili şunu söyliyim benimde başıma telefonla ilgili böyle sinir bozucu durumlar geldi dedim bende tüketici haklarına dilekçe vereyim başvuru yapalım.. Tüketici haklarına gidip durumu anlatıyosun onlarda olayla ilgilenmek için konuyla ilgili vereceğin dilekçe sırasında bahsi geçen ürünün fiyatına göre bir para talebinde bulunuyorlar ( sözde tüketici hakları ).. Benim telefon vardı 2-3 sene önce samsung fiyatı 500 tl civarıydı o zaman, tüketici haklarındaki herif dilekçeyle başvuru yapmam için telefonun faturasına bakarak 30-40 arası bir bedel istemişti bende sinirlenip çıkıp gitmiştim, haberin olsun... Belki işler değişmiştir
o tavuk elinden çıktıktan sonra beklediğin kazın sadece yolunmuş tüyleri gelirse görürüm seni inşallah beklediğin doğrultuda hallolur hadise kardeşim ama kazın sadece tüyleri gelirsede üzülme getir onlardan çapari yaparız, biliyosun güzel iş yapıyo kaz tüyü köstekler :laughing: :laughing:
Fatih, ağaç kullanmıyorum ben. dakota diye bir malzemeden yapıyorum. Bende fazlasıyla var bu malzemeden. sanada yazmıştım uğraşma ağaçla diye Müsait bir zamanda depoya gidebilirsem fazlasıyla alırım, sana da veririm. Plastik gibi birşey bu. kesmesi biçmesi kolay. ben 4 mm veya 3 mm olandan 3 kat yapıyorum. sonra ortadaki kata ağırlık ve tel yerini açıyorum. gaga için cd kapağını iki kat yapıştırıp, sahteye demir testeresiyle ağız açıyorum, şekillendirip yapıştırıyorum
Cihan en son yaptığın tiger bence güzel iş yapacak harbiden renklendirmesi falanda güzel olmuş :thumb: onun alt kısmını hafif turuncuyla boyasan nasıl olur ?
Ersincim artik ustunlerin hukuku degil hukukun ustunlugu konusacak.. Kalender adam bende istiyom o malzemeden depo nerde ben gidim alim
aleyküm selam sabri abi hg , ersin sorma dün gittim tavuklu pilav yedim bügünde iş yerinde aynısı çıktı pişti olduk valla pilavla yarında yersek tam olucak