Aleyküm selam sabri abi nasılsın ? Hadi yav üst üste 2 gün aynı menü olmuş ama olsun bir sonraki pilavı ciğerli veya kavurmalı salatalı falan yersin abi afiyet olsun...
hb bora hb ersin iyi çok şükür siz nasılsınız yarın org var herkes düşmüş tavuk derdine takımlar hazır heralde
Bora tesaduf kadikoy pilavstation in ordayim firsat bulursam bi ugricam bakim not verim bi cakma gurme olarak
Bende iyiyim abi sağol bugün işler pek yoğun değil rahat rahat takılıyorum Mehmet Yaşin gibi sonradan gurme mi oldun kanka ? adam programında ekmekle tabağın dibini sıyırıyor harbiden :laughing: :laughing:
Ayırdım hacı sana, bir araya geldiğimizde veririm :thumb: Balsa olsa neyse de başka ağaçlarla uğraşmak zor idk
Boru kurdu lâzımmı...!? Midyede deneyin karagöz gelebilir...! birde kalamar deneyin.... http://www.youtube.com/watch?v=XbSh0L6pZaM
erhan abi kalamarı bulsam ben yerım Cihan yemleri kim alıcak peki anladığım kadarı ile kartal tarafında bu yemci
Yemi cengiz abi ayırttı kartaldaki malzemeciye c.tesi günü ya cengiz abi alacak ya da isa abi alacak... Rahat ol abi sen
bi arayalım bakalım cengizi tavuk takmayalım sonra cengiz karşıdan geliyor yarın çalışıyor geç kalır o taraftan almaya
Bora koko agir basti bugun baska zaman ilk firsatta gitcm ama Bu arada av icin yengec de ayarlayin kisin baliklar yaglanmak icin bolca yengec tuketmek istermis dun mercan karagoz avi belgeselinde gorduydum