Cümleten Selamun aleyküm hayırlı günler Balık Avı Dostları... Hummalı bir gece avı hazırlıkları var galiba.. Rastgelsin..
abi takımları hazırladım nereye gidsem üsküdar beykoz galata ??? yarıdmcı olursanız seviniirim balık yok suan ama yınede tek tuk yapan yer ?
kardeşim hiç köprülere uğrama daha yeni geldim iki köprüdede balık yok ordan saray burnuna gittim ordada yok ama teknele tutanlar çoktu haberin olsun.Boşuna sıcağın altında pisme
CÜmleten selamun aleyküm değerli balık avı dostları mensupları Bu sabah Levent abiyle orta mekanı yoklayalım dedik, kısmetimize az ama öz balıklar geldi.. Ben 1 sarıkanat + 1 tane trofe istavrit avlayabildim, Levent abide de 1 sarıkanat vardı.. İstavrit resmen sarıkanattan büyüktü ben dahil yakınımızda olta sallayan herkes şok oldu öğlen gibi avı sonlandırıp evlere dönüşe geçtik.. Bu güzel av saatleri için Levent abiye çok teşekkür ederim, avladığımız balıkların sayısı çok değildi ama muhabbet yine şahaneydi :thumb: Herkese bereketli avlar dilerim...
Ersincim tebrik ederim, o istavrit kesin bir mandıradan kaçmıştır ben yakalasaydım geri bırakırdım kanka, trofe balıklar bence yaşamalı eace: eace: (dermişim) Levent abi bugün kamera karşısına geçmemiş hayır ola
Valla bende merak ediyorum deneyip göreceğiz en uygun zamanda ama silikonla avlanan iri istavritlerin tadı ızgarada çok şahane oluyor duyumunu aldım daha önce iri istavrit peşinde koşanlardan Bencede kaçak bu surinamlı istavrit Sen yakalasan kesin geri bırakırdın ben senin gibi iyi bir adam değilim kanka :laughing: Levent abi çekti fotoları ama kendisi yok resimlerde, en son dedim balıkla bir resmini çekeyim diye " çok fazla kameraların önünde olup yüzümü eskitmek istemiyorum, gelecekteki tv projelerinde lazım olacak " dedi..hihi hihi hihi
bizimkiler tırt çıktı. Hemen yanlarında kiloluk eşkinaları çekiyorlarmış, bizimkilerde siftah yok. Kafayı sıyırmak üzereler. banghead
http://www.facebook.com/photo.php?f...516721591576.221981.1040565284&type=1&theater yenı sezon için iş yaparmı acaba ?