Sağolsun modertörlerimiz konuyla ilgili gerekeni en kısa zamanda yaptılar :thumb: Ayrıca mekan kalabalıktı ama öğlene doğru daha rahat çalışma alanı oluştu Mustafa abi teşekkür ederim, bence orta mekanı dene mutlaka özellikle sabah ve akşam suyunda en iyi iş yapan sahte kendonun üstü fosfor sarı - ortası sedef beyaz - altı turuncu olan sahtesi 8 veya - 9 cm lik sahte abi... İnşallah bolca rastgelir 200 gr ile çalışmanda fayda var :thumb: Aynen öyle bende yeni geldim bizim grubun yanından hemen 2-3 mt yanımızda adamalar resmen eşkina şov yaptılar ama maalesef bizimkilerin oltasına uğrayan yok henüz yalnız yan taraftakiler resmen trofe eşkinalar avlamayı başardı hele iki tanesi vardıki 1 - 1,5 kg arası balıklardı, diğer gelenlerde çok iyiydi yine
Kadir eline sağlık kardeşim kesinlikle iş yapar bu köstekler yeterki köstek yaparken kullandığın misinayı ince tut, ben herzaman 0,10mm köstek misinası kullanırım... Unutma ince takım herzaman iş yapar Bu arada BEŞİKTAŞ'lıymışsın sende, bunu duyduğuma sevindim :thumb:
eyvallah abi yenı sezonda istavritleri büyük bekliyorum ama ince takım yapar niğetiyle hazırlandım . *** . karsılığını alırız hepimiz az kaldı 19 gün sonra emekler yerını bulcak Buaralar ava cok cıkmak istiyorum ama malum suan bomboş yerli balıklar var onlarda az ve kafa cok karısıyo hangı avlık neresı nerde diye en iyisi 20 gün daha hazırlanmak BENCE
Selamün Aleyküm herkese hayırlı geceler.. Beyler az önce geldim, toplamda 2 eşkina 1 ispari ile günü kapattık.. Bende siftah yok bu arada ancak işin sırrı tam tahmin ettiğimiz gibi Sonuç olarak uzun bir aradan sonra hem dostlarla bir araya gelmek, hem de faydalı bir keşif avı gerçekleştirmek adına gerçekten güzel bir akşam oldu.. Emeği geçen herkese teşekkür ederim..
Bu gece yapmış olduğumuz gece yemli avı denemesi tüm dostların katılımıyla oldukça keyifli ve neşeli geçti.Herkese ayrı ayrı teşekkürler, eve ancak gelebildim. Tam avı bitirmek üzereyken aldığım güzel boyda ispari ve Aykutun tuttuğu eşkinayı ancak evde resimleyebildim.Günün trofesini Cengizim yakaladı, o da fotoyu yrın koyar heralde, yeni mekanı tanımak açısından oldukça faydalı bir buluşma oldu. Bir sonraki avımızda, edindiğimiz faydalı tecrübeler sayesinde çok vermli bir av yapacağımızı düşünüyorum.
maaşallah abi hepinizin ellerinize sağlık daha iyiler rast gelsin Deniz kendini paraladı yine helal olsun Yem icin cengize sonsuz teşekkürler Erkan abinin çay servisi 10 numaraydı eline sağlık olsun Hüseyin abi çiğ köfteler ve tatlı gecenin bombasıydı kesenize bereket olsun seni orada görmek güzel oldu abi saol
Abiler tebrik ederim Allaha çok şükür ki 3 tanede olsa balık ziyaret etmiş oltaları :thumb: Demekki biz gidince kısmetiniz açıldı Uzun bir aradan sonra böyle kalabalık bir şekilde bir araya gelmek oldukça güzel oldu benim içinde, Mekana gelen herkese çok teşekkür ederim bende Artık mekan konusunda daha tecrübe sahibi olduk, dünkü avdan sonra orada balık kalmışsa bir dahaki denemede dün akşamın acısını çıkartırız bence gerekirse öğleden sonra 4 te tezgahı kurarım oraya hihi hihi Bu arada isparinin maşallahı var :clap2:
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar dostlar, herkes güzel bir pazar günü geçirmiştir inşallah Tebrikler Mustafa, bir olsun bizim olsun:thumb: Biz niye hep böyle demek zorunda kalıyoruz.