Tamam abi zaten küçük bize yakışmaz :laughing: Abi haberleşelim hafta içi müsait bir zamanda keşif yapalım hem muhabbet ederiz:thumb:
Yahu illa ki boru kurdu yada teke olması şartmı? bu balık sadece onamı geliyor? Öyle ise hoppala paşam malkara keşan olduk
kartalda yem satan adamlara söylerim kargo ile gönderirler bana 1 gün öncesinden söylerim yem buluruz yani
Cengiz'im hoş geldin bea satın almasına alırız da alternatif ve iri eşkinaların geldiği bir yem varmış onu toplayacağız bence
En kolay bulduğumuz bunlar, sen getirirsen daha iyisini onuda deneriz. Olmaz self servis Eyvallah Cengizim, mekanda teke işinide yoklamamız lazım
Gerekeni yaptılar derken, mekanı silselermiş yeterdi İşin sırrı olin de mi abi nedir bu işin sırrı çok merak ettim idk idk bilen bilmeyene anlatsın lütfen Hepinizi tebrik ederim, aranızda yine olamadım ama aklım sizdeydi.. aranız da olamamamı üzüleyim, Hüseyin abi ile tanışamadım ona mı üzüleyim, sizleri göremedim çok çok üzgünüm.. Tebrik ederim Mustafa abi :thumb:
Hayırlı geceler Levent. Senin yokuğunu bizde hissettik Fatih, işin sırrı bölümü gerçekten uzun hikaye, dün orada olanlar anladı. Bir araya geldiğimizde sanada anlatırız. Bir dahaki sefere hep birlikte oluruz inşallah
Hayırlı geceler levent:thumb: fatih sen yoktun aam isa'nın dediği gibi yokluğun hissedildi:thumb: Bende ufaktan kaçıyorum şu yem işini levent ile çözmeye çalışacağız inşallah Olmadı hazır alırız ne yapalım Herkese hayırlı geceler dostlar:thumb:
Valla dedi kodunun gözüne vurulmuş gene oku oku bitmedi Eyvallah İsa abi :thumb: Yarın geliyor musun? Ölümüne partneriz eace: eace: Hoşbulduk Hayırlı geceler abi.. Hoş gördük abi saolasın Doğru tespit gece kuşu oldum gene
Hayırlı geceler Erkan, kendine iyi bak dostum Muhabbete biraz geç kaldın Fatih Evet yarın sabah 08:30 gibi inecekmiş uçağı, sabah geleceğim inşallah.