Abi okadar yazdım yazdım yanlışlıkla sayfa kapandı gitti hepsi... kısaca tekrar yazayım Kısmetininin maşşallahı var karayağız delikanlı çok güzel.. avını tebrik ederim daha da güzellerini yakalarsın inşallah :thumb: en kısa zamanda beraber de av yapabiliriz inşallah
İşin suyunu çıkarmışlar, kullanım talimatına göre 300 tl. civarında eşkina taşı kullanmak lazımmış, yuh diyorum
Kardeş sabah 09 gibi orda olmaya çalışacağım.Ben geldiğimde otoparka girmiyorum, dışarda yol kenarında bekliyorum, bagajını aldığında beni arıyor o zaman kapıya geliyorum.Otopark girişi ve çıkışı dış hatların mesafesine oldukça uzak, mecburen böyle yapıyoruz.idk Belki dönüş için bırakmaya geldiğimde zamanı tutturabilirsek görüşürüz inşallah
http://www.youtube.com/watch?v=js26U1RhtIk abi yüzgeçlerin oradan çıkarmayı denedim ama olmadı kafayı bu kadar parçalamak gerekiyor mu
Taşların değerini görünce balığı boşverdin, taşın derdine düştün galiba Cengiz:laughing: Gerek yok, içini temizlemek için açtığında, boğaz kısmından daha kolay girersin, hafif bir kıkırdak doku var, bıçağın ucuyla biraz zorladığında kırılır.Taşlarda onun içinde, kafanın her iki tarafında simetrik olur.:thumb:
Günaydın kardeşim sağ olasın sana da hayırlı işler hayırlı haftalar. Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı haftalar
selamun aleyküm hayırlı haftalar dostlar. Dün yine üst mekandaydık balık seyrekde olsa vardı bizim gurup 8er 10ar adet aldı istervitte fena deyildi biz atmadık keyifli bi organizasyon gercekleştirmişsiniz tebrik ederim mera acemiliğini attiktan sonra eminimki sizde eşkina şov yapacaksınız
Aleyküm Selam abi sana da hayırlı haftalar. Sağolasın abi mera için nokta atışını yaptık arık güzel raporlar yayınlarız
Cümleten hayırlı akşamlar.. Demin kartal Güvenceme gittim Cengiz in eşkinalı fotosunu kapıya asmışlar... Bizim sattığımız boru kurduyla yakalandı die manşet atmışlar