Çok sevdiğim, saydığım, örnek aldığım iki abimi tekrar bir arada gördüm abi daha ne görim şimdi babamı görsem bu kadar sevinmezdim sanırm
Eşkina avı ile yazmakta olduğum kitabımın yayınlanmasına az kaldı orada gerekli bütün bilgileri bulabileceksinizgerçi sizler arkadaşımsınız pratikte de gösteririm sizlere
Geçen gün Vedat abi ile bizim lokal de oturuyoruz muhabbet felan ediyoruz eski günlerden konuştuk kulağınızı çok çınlattık sizlerin
Berkan abi bizim sahilde çapari için bedene oskar 0.18 invasilin misine kalın mı gelir? sen kaçlık hazırlıyorsun?? dün 5-10 tane köstek yapim derken 1kutu iğne köstek yaptım valla çekirdek çıtlar gibi bağımlılık yapıyor bu iş
kıyı avlarında oskar invisiline 0.16 kullanıyorum bedende (18 de olur), tekne avlarında farketmez, hatta kalın takım bozulma yapmaz daha bile iyi olur.. gerçi 016 ile 75 gram atabiliyorum (hatta abanmadan 100 gr bile attım), kartalda 35 gram 012 ile bile atılır (da kasmaya gerek yok)
tamamdır abi 0.18 oskar, 0.22 power line premium var ama oskar çok daha kaliteli çapari için. 0.18 ile geçen boğazda 125gr gözüm kapalı abandım banamısın demedi.. Power line köstek misinesi de aldım 0.10-0.12 beğenmedim pıtır pıtır kopuyo bazen anlamadım.. köstek için nippon 0.10 kullandım bir öncekinde biraz tuzlu ama güzeldi..
Normal de bende de o kadar farklılık vardı ama dün fark ettim 2 saat zaman farkı var şimdi yine 5 dakika falan oynuyor.
köstekte ben de nippon 010 kullanıyorum, 10 numara misinadır köstek için :thumb: Oskar da beden için 10 numara misinadır.. oskardan köstek olmuyor ama, gam yapıyor, test edildi onaylandı
evet abi deneye deneye tecrübe yapılıyor.. hayırlı geceler. mod lar Belki farkında değillerdir bilmiyorum, sunucu saatlerinden kaynaklanıyor, ona bizim yapabileceğimiz bir ayar yok malesef.