İyidir kardeşim sen nasılsın? Çok şükür abi, iyiyim. MErsinden trafo haberi alamadık senden, fırsat olmadı galiba Valla biz çocukluktan tekneciyiz abi, tutmaz beni yürü bee :thumb: :thumb:
selamun aleyküm cümleten hayırlı günler dilerim bir selam veriyim bir bakıyim dedim çok güzel yazılar çok güzel yazı sahipleri görüyorum her şey için hepinize teşekkürler hepinize rast gelsin sonra görüşüp muhabbetin beli kırma düşüncesi ile sağlıcakla kalın görüşürüz
Vaaay arkadaş tutmayın küçük enişteyi Çocukluğum tekne üstünde geçti diyorsun yani hihi hihi sonra hababam sınıfındaki atın badi ekremi kaçırmasına dönmesin iş ?
Gördüm onayladım. Artıkın seni tekne tutmuyor. Bir dahaki organizasyona Cihan'ı da dahil etmeliyiz. Tabii ki katılmak isterse :hungry:
Ne diyeyim aslında Cşhan kardeşime boynumuz eğik bu konuda. Yine davet etmeyi unuttuk iyimi? Ama söz sadece onun için bir gün düzenleyelim. Zamanı o belirlesin reeling
Madem bu kadar ısrar ediyorsunuz Şaka bir tarafa herkesin müsait olduğu bir gün aranıza katılmayı isterim. Ama benim için organizasyon, ellerinizden öper saygılarımı sunarım, gerek yok yani
Kardeş bizim için problem yok yani. Teklif ettiysek uyacağız hani. Hafta sonu olsun o kadar. Pazar olması benim için daha uygun olacaktır. mrsparkle
Cümleten selamun aleyküm hayırlı günler BALIK AVI DOSTLARI.. Değerli Balık Avı Dostları bir süredir sağlık nedeniyle aranıza katılıp sizin gibi değerli dostlarla yüzyüze tanışma fırsatını bulamamıştım ve bunu en kısa zamanda gerçekliştirmek için sabırsızlanıyordum.. Cumartesi akşamı tel.zırlamasına baktığımda İsa başkanımızın aradığını gördüm Org.geliyorsun dimi abi deyince tamam dedim Dostlarla tanışmanın vakti geldi,ogün bugündür deyip gerekli talimatları ve kordinatlarıda aldıktan sonra düştüm yola,kısa bir yakın takipten sonra kendimi Balık Avı Dostları'nın içinde buldum ve O beklenen an geldi tanışma faslında biraz Sabri kardeşimle uğraştım Sabri bana kızgınlığın geçmiştir inşallah kardeşim şansımada takım tam kadro oradaydı Fatih Ersin hariç ve diğer tanışamadığım Dostlar'landa inşallah en kısa zamanda sizlerlende tanışmaktan mutluluk duyacağım Neyse uzun lafın kısası anlatılacak çok şey varda,ben hepsini yazmaya başlarsam heralde 2014 okurdunuz hani derler ya klasik laf anlatılmaz yaşanır,ben bu anları yaşadığım için çok mutlu oldum Balık bakımından kısır bir akşam olsada,pekte kısır sayılmazdı ya neyse ben anlatmıyacam,bu arada gecenin şanslı isimlerinide kutlarım, İsa Aykut ve (Erkan Cengiz) ikilisi ikilisi diyorum çünkü eşkina tam bir trofeydi Erkan yarı yolakadar cekti yorulunca Cengiz'e verdi oltayı Yani diğeceğim şahsım acısından ÇOK ÇOK güzel bir gece yaşadım Bana bu güzel geceyi yaşatan başta İsa başkanımıza başta diyorum kimse alınıp gücenmesin kendisi nezaket gösrerip,benide aranıza dahil edip tepeden aşağıya indirip,sizin gibi değerli Dostlarla ve kardeşlerimizle tanışma fırsatını verdiği için buradan İsa'ya ve sizlere çok çok Teşekkür ederim:thumb: Balık bahane Dostluk şahaneydiiii İnşallah bundan sonraki org.da hep birlikte olma dileğiyle Sabri ne der bu işe acaba Saygılarımla... NOT:cmt.gecesi yazmaya başladım anca bitirdim onun için kusuruma bakmayın
Kardeş ben de onu diyom zati. Uzun zaman oldu görüşmeyeli ellerim kaşınıyor millet. Hafta sonu bir şeyler olmalı. Hadi harekette bereket vardır
Saygılarımı sunarım anlamında dedim abi :thumb: ima yok, değere karşılık var Gerçi bizim gurupta bir el öpülecekse, bize fırsat vermez, Cengiz öper :laughing: :laughing: