Hoşgeldin abi, gözlerimizi şamandıralara diktiğimizden, muhabbete gereken özeni gösteremedik ama bundan sonrakinde daha geniş zaman ve alanlarda yapacağımız organizasyonlarla bu açığı da kapatırız :thumb: Not: Bir ara gözler şamandırayı bırakıp başka çiğliklere kaydı ama :laughing: :laughing:
Hüseyin hoşgeldin. C.tesi organizasyona ben katılamadım hala üzüntüsünü yaşıyorum. Bu nedenle de provokasyondayım şu an milleti gaza getirmeye çalışyorum bir organizasyon için. Hayırlısıyla tanışırız inşallah mrsparkle
Hoşbulduk Cihan kardeşim kısmetse artık önümüz acık şahsım olarak mutlu ve mesut ayrıldım sıkıntı yok,Cihan dediğin gibi arayı kapatırız inşallah gelecek org.da:thumb: Nasilll yani çiğliklere kaydı:laughing: :laughing: :laughing:
Hoş buldum Hüseyin. Ben bir tek şey söylerim tatilin kötüsü olmaz. İşte öyle oldu benimkide hasret giderdim biraz. Balıkta tutabilseydim eyiydi ama nafile çaba oldu benimki bu defalık
Ersin abi bu hafta sonu kıyıdan istavrit avı yapalım bir ara bea, uzak atışla çapari doldurmayı özledim valla şu bluefish kamışıda denerim bende hihi hihi hihi Gerçi h.sonuna kadar kaç plan daha çıkar ortaya
Adaşım ben her türlü organizasyona varım. Hem Bluefish i deneriz. Hem de başka oyuncaklar var denemem gereken. ancak hani demem o ki sadece istavrit keser mi bizi? Orta mekanda hala dişli devam ediyor ve güzel tarafı akıntı azalmış. 150 Gr atanlar bile balık aldı Pazar günü. Balık akşam suyunda sabahtan iyi oluyor haberiniz ola hooked
Hem rapalaya uygun hemde istavrite uygun takım getiririz bizde o zaman dişli yapmazsa istavrite gideriz
güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. ne kadar yazı geçmiş maşallah oku oku bitmedi.. sabahtan beri toplantıdaydım, kafam ütülendi dümdüz oldu
Olur olur Ersin bir değil bundan sonra balıkta başlar daha çokkk org.olur inşallah,o zamanda sizinle tanışma fırsatı buluruz:thumb: Doğru söze ne denir dediğin gibi tatil tatildir balıkmı yoktu fırsatmı olmadı..
Biraz forum içinde gezinince kendine gelirsin abi Hüseyin abi görüşmek üzere, iyi bak kendine :thumb:
Öyle yapıyorum Ersin.. balık tutmaktan sonra en güzel dinlenme metodu balıkçılık forumlarında gezinmek
Aynen abi forum içinde balığa çıkanlardan raporlar geliyor, birsürü paylaşım yeni yeni bilgiler, biilinen yöntemler ve balık avı adına daha birçok şey üzerine beyin fırtınaları yapılması ve bunları okumak banada çok iyi geliyor... Tabi bir yandan da insanı kaşıntı tutuyor hafta içi balık avlayanları görünce hafta sonu zor geliyor hihi hihi
Abi bizim üst mekandan da dişli almışlar ama ben pazar akşam üstü istavrit için yokladım. 2 kilo kadar orta boy aldık. çokta lezzetliydi. Akşam üstü dişli denenebilir. Yapalım organizasyonu :thumb:
Anavaşya başlasın ben akşamları çıkışta 1,5 - 2 saat boğaza takılırım hafta içi akşam balığına, maksat uzak kalmayalım
Ohhh tabi senin şirket çok uygun bunu yapmaya, benimde öyle bir imkanım olsa hiç kaçırmazdım o fırsatı abi :thumb:
He valla, galata/karaköy 5dk, beşiktaş 5 dk, arnavutköy 20 dk.. daha da ileriye gitmeye gerek yok zaten Yazın da boğazla uğraşmam zaten, direk bizim sahile..
Ersin abi hoş geldin tekrardan umarım güzel geçmiştir tatilin Aynen Ersinim, aman nazar değmesin kan akıtmak lazım aslında bir tavuk kesersin artık ilk orgda Hayırdır Ersin abi? 9 da uydum şimdi açtım gözümü hava süper fırladım yatakdan öyle napim diye dolanıyorum evin içinde