Bir bayrak uğruna Yarab ne surfmiller gidiyor Şakası bir yana keşke yüklenmeseydin be abi, gelmiyorsa elle çekicen bunun başka yolu yok idk
Yav kardeş biliyorsun aslında 2 kamışta aynı sadece halkalar ve renkler farklı o sebeple öyle oldu. Zaten bede bir bahtsızlık var. Hangi kamışı alırsam alayım ilk 1 ay içinde mutlaka kırıyorum. Bu 5 aynı oldu
Benim sihirli ellerimde 1942 canavar gibi çalışıyor maşallah bakalım ne kadar sürecek, c.tesi günü 175 gr ile kullandım bakımını yaptım yerine bıraktım evde
Yoo şaka yapmıyorum. Kamış şu an evde. Alet Muhteşem ama. 420 Cm toplam ağırlık 325 gr. Böyle birşey yok
Yalnız bir üzüntüm var. Makina yetişmeyecek ne zaman gelir onu da bilmiyorum. Hayırlısı ilk defa yurtdışından internet üzerinden sipariş verdim. Denemelik oldu
O zaman hem İtalcanna kamış hemde penn makina hayırlı uğurlu olsun Ersin abi umarım güzel avlar gerçekleştirirsin yeni takımla :thumb: maşallah dükkan açarsın yakında hihi hihi
Ersin abi hayırlı uğurlu olsun.. Sana demirden kamış da alsak dayanmıcak ama tek üzüntünsıkıntın bu olsun umarım kırdığın son kamış olur
Az kaldı açacağım dükkanı. Bu da kendime verdiğim son hediye olacak bu konuda. Sonrasına bakacağız. Artıkın birşeye ihtiyaç kalmamıştır. İnşallah hep beraber keyifli avlarda buluşup acısını çıkaracağız. Makina yurtdışı alışverişi denemek için bir fırsat oldu aslında. Hele elimize geçsin. Onun tampon eğriymiş bir düzeltme yapacaz artıkın :laughing:
325 gramsa dikkat abi Bu dediğine kendin bile inanmazsın ama neyse. Bitmiyor abi, onun cıkcıklısı, kamışın bıkbıklısı gözün doymuyor
abi Ceyhun konusunu açmıştı bu makinenin ama 7000 lik olanı için. Keşke 7000 alsaymışsın ( hafifliği bakımından ) ama alınmış alınmıştır. Çok hoş makine yalnız http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53445
Benimde bu ara aklıma Okuma Salina 3 parça 4.20mt surf kamış takıldı bakalım nolcak ona birde ryobi oasys 8000 makina hihi