Valla gözünün önünde o renk çapari iş yapsında görürüm ben seni çantana giriyo mu girmiyo mu pembeyi amaç değil araç olarak göreceksin bu hususta Fatih aga
Hey millet ne diyeceğim; 23 Nisan bizin şirkette 4 günlük tatile bağlandı. Yapalım mı bir uzak organizasyon. Var mı bizimle aynı durumda olan? Sivrice olur, İzmir Karaburum olur hani canımız nereye isterse varmı takılan?
Bizim şirket te 4 gün tatile bağladı ama içişlerinden izin çıkmıyor yakınlarda takılacaz mecburen.. tam da boğaza balığın girme zamanı aslında..
Bu Bakanları anlamak ta mümkün değil mirim. Ulan adamlar bulmuş 4 gün tatili. Nasılsa bu 4 gün balıkta geçecek. EE ne değişiyor şimdi ha yakında olmuş ha da uzakta. Nedir arkadaş bu işin sırrı? Anlayan beri gelsin
ok bir tane de böyle yapayım hemen yarın belki deneme şansım olur senin çantan benim çantam mı var kanka ayıpsın alrım senin çntadan bir tane tamam Aynı burçtanız rahmetli ile akşamları kıyıdan kraça alınıyormuş bizim sahilde.. mayıs olmadan başlanır mı acaba erken mi olacak bu sene??
Hee bak o zaman bilemem, işin rengi değişebilir yalnız benim bakan nasıl izin alacak, sadece bizim şirket izin verdi, onların okul tatil değil.. bi sorayım akşama..
Bizim şirketin ne halt yiyeceği belli olmaz İzinli olsak bile her an ofise gelebileceğim şekilde kalmam gerekliliği olduğundan içişlerine gerek kalmadan doğrudan çalışma ve sosyal güvenlikten bana izin çıkmaz
Abi o 4 günü tam zamanlı izin vermiyor bakan, sabah git öğlen gel, öğleden sonranı bize ayır diyor, yok öyle akşama kadar balık malık he sadece 22 mayısta bizim bakan çalışıyor olacağından ben tam gün balığa çıkabilirim, hem de hafta içi, boğazı şerbet yapar içerim o gün ben dimeeee ümitlendim valla şimdi
Fatih başlamış mı istavrit kıyıdan cidden ? ben pek tahmin etmiyorum bu mevsimde başlayacağını idk gerçi olsa bile kıraça diyosun değmez sanırım şimdi...
Ben karar verdim arkadaş. 4 Günlük tatili deniz kıyısında bitireceğim. Ha boğazda ha başka kıyılarda bakalım neler olacak. O zamana kadar makinada gelir, balıkta gelir inşallah değme o zaman keyfime.
Makinayı ebay dan sipariş ettim. Yaklaşık olarak 400 TL' e mal oluyor. Nakliye dahil ama gümrükte problem çıkarmı bilmiyorum.
Adama bak bide şikayet etmiş kardeşim bu dolmuş şöförlüğü gibi bişey 14 koltuk var ayakda 10 yolcu daha aldın mı şöförden mutlusu olur mu?? aynı hesap bende limitleri zorlayıp ayakda yolcu almak istiyorum :thumb: