20 köstkli çapari çok mu abartı olur?? balık kıyıladığında 10 lu full geldiğinde kullanmak için yapsam mı karar veremedim??
Ya ona bakarsan ben de makinede Daiwa'lanmak istiyorum ama bu gidişle hatun beni boşayacak evde malzeme koyacak yer kalmayacak yakında
40'lı yapan vardı, ultra kısa köstekli, 4.50 kamışla kullanıyordu ben en fazla 15-16'lı falan yaptım ama bu sezon boğazda ben de bi 20'li çapari atıp en azından bir kerede 20 balığı ful çekmenin zevkini yaşamak istiyorum, bi kere olsa yeter
bi denim bakim noluyor çapari boyunu 3.5mt sabit yapıyorum normal midir? yani 10 köstekde olsa 3.5mt 14lü yapsamda 3.5 mt
:laughing: :laughing: Beni boşayacak hatunum yok şuan hazır bu fırsat varken ben bi surf takım daha alayım kendime o zaman abi :laughing:
Fatih napcan la 20 köstekli çapariyi istavrit madeni mi buldun biryerde ? bence en temizi 15li yap daha rahat kullanırsın çapariyi hemde uğraşman kolay olur kanka
ya bende şöyle bir düşünce var çok atıp az tutmak mı az atıp çok tutmak mı?? hem zamandan da tasarruf biraz da action A şehrinden yola çıkan 1 avcı 20li çapari full çalışsa, B şehrinden yola çıkan diğer avcı 10lu full çalışsa ortalama 30gr gelen istavritlerden, 5kg lık limitini kaç saatte tamamlar??
Selâmün Aleyküm... Nasılsın, inşallah iyisindir..? Rekor denemedim ama, faydalı olabilecek şeyleri paylaşmaya çalıştım... Umarım vatana millete faydalı olur.... Görüşmek dileği ile...
:laughing: :laughing: şaka biryana benimde aklıma düştü şimdi birkaç tane 15 li takım bağlıyım, 20 li veya 25 li ile uğraşmak zor olur bea YGS sorusu mu bu kanka ? hihi hihi İŞte en uygun cevap bu :thumb:
Çok şükür Allahım bu günleri aratmasın Erhan abi.. İnşallah görüşmek üzere.. köstek boyu 10cm 17 köstek boy 3.50mt oldu.. 8cm e düşsem köstek boyu için iş yapması zor olur sanırım demi?
Köstekleri baş edebileceğin kadar uzun tutmaya çalış Daha avcı olur. Bide pembe takımın olsun mutlaka
Cihan hayırdır pembe gönlüm sende takılıyorsun bu ara ? Bu arada direkt olarak pembe değil koyu çingene pembesi organze kullanın
Ne bu bea burada OSYM sorularından daha kazık sorular çıkmış ben yokken. Sizi de yalnız bırakmaya gelmiyor ha
Ben renk körüyüm valla ton aralarını farkedemiyorum çok fazla... yani pembe ile kırmızıyı ayırt ederim ama çingene pembesini ayırt edemem zatı erkek işi çapariye pembe mi olur KOYUCAN HAKİ YEŞİLİ ASKER İŞİ, DELİKANLI BALIK VAR SA VAR YOKSA YOK KARDEŞ NE ÖYLE İKİ BALIK TUTUCAZ DİYE ÇANTADA PEMBE ÇAPARİ Mİ GEZDİRCEZ BİDE Zaten ojeydi asetondu iğneydi iplikdi makasdı bi dünya ofsayt malzeme var çantada pembe çapari benim çantama giremez arkadaş