Tamamda niye problem çıkartıyorsun dostum bana bunu söyle minibüsçü olma olum ben onları sevmiyorum :laughing: :laughing: :laughing: dikkat et Fatih ford ford ford... Sıfır değil kanka sahibindeki ilan 1 kez kullanılmış adamla konuştum bugün ama kararsızım... Birkaç yerden daha haber bekliyorum şimdilik...
Abi zaten bugün onlarlada konuştum ama ellerinde kalmamış nisan sonu mayıs başı gibi gelir dediler fiyat olarak senin söylediklerini telaffuz ediyorlar onlarda
Söyledim en son 100 tl diyo inmiyo aşağıya.. Adamın kamışı satma nedeni artık balığa çıkmayışıymış kamışta problem olduğundan değil diyo, hatta 4 tane surf kamış varmış DAM marka falan 2 tanesini satmış diğer kalan 2 taneside okuma salina 3 parça ve okuma cedros 3 parça Yaa gidip cengizden sıfır alırım almayada onlarada ne sorsam şu zaman gelecek bu zaman gelecek, birkere bile aradığım almaya niyetlendiğim şeyi bulamadım cengizde, kısmetime denk gelmedi birtürlü şimdi 1 ay beklemek geriyo beni... aklıma koyduğumda ya o zaman alacağım ya da sonraya sarkıyorsa almayacağım sileceğim kafamdan tamamen sevmiyorum beklemeyi...
Ooyyy inşallah evli olanların sonu bóyle olmaz salinadan bahsediyorsan evet kanka ben zaten yedekte sağlam bir takım dursun diye bakıyorum kanka.. birde parçalı surf kamışların kapalı boy maalesef teleskopiklerden daha uzun oluyo ama atışlarda sağlamda oluyorlar
Ben varm kardeşim, napıyorsun?? 5 tane çapari yapabildim bugün, köstek yapması güzelde bedene bağlaması sıkıcı