Abi Hoşgeldin, valla ben yarın gene yokum ters zamana geldi be abi yardım edilecek filan bişi varmı abi??
Ouvv yaş 40 siz tırt bende de var bel fıtığı banghead Abi avının nasıl olduğunu bilsem gidecem de bide tek başına çekilmez
Aleyküm selam üstad hg. Doktor da öyle dedi, canından bezersen gel ameliyat edelim, aksi halde böyle hayata devam dedi.. şu bi gerçek ki yaşam kalitesini çok bozuyor.. sana da çok geçmiş olsun, Allah şifa versin..
Yardımlık bir şey yok da, seni görürdüm diyecektim. Aşkolsun grubumuzun eşkina canavarı Cengiz varken dediğin şeye bak. Eyvallah, sanada geçmiş olsun. Teşekkürler Aykuşum eksik olma Bna biraz müsade misafirlerin yanına geçiyorum, yoksa hanım beni vuracak
Valla haydi hayırlısı kardeşim, yarına inşallah güzel raporlarını bekliyoruz.. Gerçi ben dayanamam ararım seni naptın ne ettin diye Çok enteresan abi, ben çok üşeniyorum köstekleri dizerken Aleyküm selam İsa abi hayırlı akşamlar nasılsın ? Yanlış oldu sanırım " Ersin köstek yapsın sen bedene diz abi bende dibe takıp takım harcıyım en zoru benim oldu ama sizin için değer " diyecektin Fatih aga :laughing: :laughing: :laughing:
hayat beni tren gibi ezdi geçti be abi :laughing: Abi valla bileti bi sonraki güne alırsan süper olur hihi hihi Cengiz e söyledim de randevu defterine baktı boş gün yok dedi salladı beni çok yoğunmuş bu sıra hihi hihi
Cengiz balıkçılığa bir gidin belki yedek parça vardır onlarda abi hihi Abi vallahi çok geçmiş olsun hepinize, ne kadar çok varmış bu fıtık meretinden meğer, bende korktum şimdi inşallah bende birşey çıkmaz ilerleyen zamanlarda
oturuşuna, yatışına, duruşuna dikkat et yeter Ersin.. kendini koru yani.. hayırlı geceler Aykut.. hadi bakalım, iyi seyirler.. Aleyküm selam Eşkinacı