Uzun zamandır gitmemiştim ama bu hafta sonu Ersinle güzel bir av yaptık, balık çok verimli değildi ama keyifli bir av oldu. Aynı günün akşamıda eşkina avına katıldık ama oltalar evdeydi Sen gidiyor musun abi bu aralar?
Aleykümselam, hoşbulduk Erkan, nasılsın Biz de pazar günü Ersin kardeş, Ersin abi ve ben ufak bi tekne avı yaptık, biraz istavrit çıktı, ama muhabbet yine her zamanki gibi çok güzeldi.. önümüzdeki maçlara bakıcaz dönüş balığını bekliyoruz..
Levent merhaba :thumb: Sağolasın berkan:thumb: Biraz keyifsizdim yorgunluk herhalde,ama seni görünce yorgunluğum gitti Çok sevindim berkan'ım tekrar hoş geldin
Aleykümselam abi hoşgeldin Herkesin gözü dönüşte şu istavritler gelseler de 30 gramın tadını çıkarsakhihi Hoşbulduk kardeşim, yağmurluğu al git hafta içinin tadını çıkar bence yağmur kalabalıktan iyidir
Yaaa bir otur be kardeşim bir günde balığa gitmeyi verreeling Fatih'im nasılsın?yarın meteoroloji ye göre sağanak yağmurlu hava durumları
Fatih yarın hafif yağmur görünüyor, öğlene kadar yağış olasılığı %50, öğleden sonra %70.. ben olsam giderdim, ama ben olsam seni bilmem
Ya Erkan abi Haftada 1 bazen 2 bilemedin 3 defa balığa çıkıyorum, duyanda her gün balığa gidiyorum zannedecek yarın ola hayrola o zaman evet haklısın abi hafta içinin tadını çıkarayım reeling reeling ben kaçtım cümleten hayırlı geceler..
Hayırlı geceler, yarın için rastgele Hoşgeldin abi Hayırlı geceler Bana da müsaade cümleten hayırlı geceler...
Değerli balık avı dostları abiler arkadaşlar herkese hayırlı geceler, allah şimdiden rahatlık versin hepinize.. Bu arada Levent abi, Erkan abi ve Hüseyin abi sizlerde iyisinizdir umarım.. Ayrıca son olarak Fatih aga yarın git balığa yağmur yağsada bişey olmaz kaçırma bu fırsatı, ben olsam zaten giderim beni biliyosun Şimdiden Rastgele kısmetin bol olsun reeling
Sevmezmiyim Fatih kardeşim sen ve Ersinde olsaydı tam olacaktı,inşallah en kısa zamanda görüşürüz,iş olsunda gerisi kolay Hb Bak ben geldim sen kacıyorsun sen beni sevmiyisin Hayırlı akşamlar Ersin kardeşim