Bu dünyada herkes misafir be abi, bizde senin gibiyiz yani dert etme bende çapari yapıyorum kanka, köstek bağladım 30 tane 3 takım yapcam ara ara onlarla uğraşıyorum köstekleri bedene dizmek zaten hepimizin ortak derdi, benimde canım sıkılıyor köstekleri dizerken
Onnik abiden haber bekliyorum, neresi olacağı tam kesin olmamakla beraber o civarda olacağım kesin ama..
Allah Allah, ben de bedene dizmeyi seviyorum.. siz köstek yapın ben bedene diziyim.. fabrikasyon çalışalım.. üretim bandı
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar herkese Bir selam vereyim dedim, malum misafrler var yanlarında nete girmek ayıp oluyor.Yarına kadar böyle artık, Fatihim yarın akşam saat 20:30 gibi yocularımı uğrulamaya senin mekana geliyorum.
Aradan geçen zamanda boynumda 3 tane nurtopu gibi fıtık çıktı.. belden sonra boynu da kaybettik yani.. yakında malulen emekli olurum sanırım idk
hayda ne işin var çayda bendede 3 tane var bırı beyın sınırınde beldede 4 ohhhh geçmiş olsun demicem gecmez o fıtık fıtık eder adamı