Evet yaa gitsek amma hangi balığa gidecez şimdi. Bende deneyecek çok malzeme oldu. Hangisine baksak acaba? Alba bluefish i istavrit tutacağımız bir yerde denemek lazım Kombat ı denemek için makina nın gelmesini bekleyeyim diyorum. Sence nasıl fikir?
Bu arada bir bilgilendirme yapmak istiyorum. Okuma Bluehawk Makina almıştım ya dostlar. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve kimseye tavsiye etmemeye karar verdim. Zira makina makaradan misina yı alt tarafa ana şafta sarıyor çok sıklıkla bu aksilik oluyor.İlk birkaç kerede dedimki ben acemisiyim ondan yapıyor. Ama değil makaranın herhalde yapısında bir problem var. Makinadan misina çok kolay boşalıyor ve doğruca ana şafta gidiyor.
Bence h.sonu gidersek balığa önce dişliye deneeriz mekanda sonra bişey çıkmazsa duruma göre istavrite atarız İtalcanna kombat kamışı bencede penn affinity geldikten snra kullanmaya başlarsın ama bir deneme yapmak lazım bence sadece kurşun takarak bir kaç atış yapmakta fayda var, sonra çantaya geri atarsın makinası gelene kadar bekler Alla alla çok enteresan bir durum, Cihanda da aynı makina var birde ona sormak lazım acaba böyle bişeyle karşılaştımı diye..
Dün akşam çıkışta orta mekana gittim hani şu Spidermil i deneyeyim diye. Ama bir uğursuzluk bir uğursuzluk. 1.5 saatte 3 takımı denize bırakıp döndüm küp gibiydim
Orta mekanda dün akşam sadece bir balık alan gördüm. Hani o bizim ihtiyar varya o bile balık alamıyordu. Şaşırdım Amam bugün öğrendiğime göre de başka yerlerde güzel balık alanlar olmuş. Eski orta mekan dişli
Kullanım esnasında hiç dolaşma sıkıntısı yaşamadım abi, sende neden kaynaklanmış bu problem anlamadım. Aksine ben çok memnunum
Hoşgeldin abi Gördün koçtaş önü muhabbeti ama bu sefer balık farklı, aslında yakın zamanda gidip birkaç saat deneme yapmak lazım Abi o kamışıda kırma bir zahmet, zaten ucunda takım olmadan sadece kurşun atıp dibe salmadan eri çekeceksin atış rahatlığı nasıl diye bakmak açısından Abi sen bence birdaha ki ava kadar kendine bir kurşun döktür ben sana diyim yoksa sıfır takımları kırarak, sahteleri denizde bırakarak iflas bayrağı çekeceksin Allah göstermesin