Şimdi ben makinaya 3.31 okuma misna saracağım. şok içinde 0.35 Svagear örme ip yapacam. Bence çok vermli olacak atış arızaları hariç tabi
Vallaha malzemeler iyiymiş ama bizim ayak Cengiz Balıkçılığa alışmış ya bugün öğlen arası oraya gittim ve hallettim. yinede tavsiyelerin için teşekkürler. Lazım olunca kullanmak üzere saklayacağım.
Pardon ya 3.31 değil tabiikide 0.31 olacaktı. Kopmazsa kopmasın abi. Dün akşam kopan misinadan nefret ettim zati. Birde kopmayanını deneyelim bakalım reeling
Çok şükür iyiyiz buradan haberlerinizi izlemeye çalışıyorum, elimden geldiğince... Görüşmek dileği ile Selâm ve sevgiler...
Bende iyiyim, buralarda suların biraz daha ısınmasını beklemedeyiz... Seni böyle daha yakından görmek güzelmiş... Bu taraflara niyet varmı acaba düşüncelerde... Selâm ve Sevgiler...
Eşkina denemeyi ben de öok isterim tabiiki ama benim o balığa uygun takım yok. Nasıl avlanır bilmem. Ama muhabbet olsun diye gelebilirm. Gelişmelerden haberdar edersen katılırım diye düşünüyorum.
*************** Çok kolay 2 köstekli dip takımı, üstede kullanacağın kurşunun ağırlığına uygun şamandıra hepsi bu... RAST GELE... reeling hooked
Cok sukur Erhan abi, avdan donuyorum vapurdayim, 1kg civari istavrit 1adet sarikanat ile avi sonlandirdim kazasiz belasiz