Çayla beahihi hihi Aleykümselam sabri hoş geldin:thumb: Ne ara rapor yazdın fatih? tebrikler kardeşim:hungry: afiyet şeker olsun Cengiz'im hazır yem almadan önce çıkartmak için bir kaç uğraş vermek gerekiyor. Yoksa yemli av yapmanın zevki yarım kalıyor ha!! canlı toplamaya zaman el vermiyorsa hazır almaya yönelicez mecburen Bu arada kepçenin durumuna üzüldüm,boyunu neden kısaltmaya çalışıyordun? uzun kepçe her daim avantaj sağlar:thumb:
Bu hafta için plan yapıldımı bilmiyorum benim iş durumu zaten nanay her zaman olduğu gibi Hava da nanay burada sağanak yağış var
Herkese hayırlı günler, işiniz rastgitsin.. Fatih almışsın yine tavalıkları, tebrikler.. Dün akşam 3.sahtemi yaptığım için buralara pek gelemedim, akşama resimlerini paylaşırım, sanırım en güzeli bu seferki oldu..
Cümleten selamun alyküm günaydınlar herkese... Cengiz abi ve Berkan abi nasılsınız ? Berkan abi 3. güzeli merakla bekliyorum senin yaptığın sahtelerede bir marka bulmak lazım
Günaydın, hayırlı işler herkese A.S Kardeşim, naber? Günaydın abi, sana da kolaylıklar dilerim Islandfish minnowwww nasıl
Hoş geldin Berkan abi eline sağlık abicim Günaydın Ersin çok şükür iyiyiyim kardeşim sen nasılsın. Günaydın küçük enişte nasılsın...
Bende iyiyim Cengiz abi sağol abi sen dişli avında kullandığımız kaşıkların kalıbını yaptırıp kaşık yapacaktın sacdan noldu o iş ?
İskender lures gibi oldu sanki Adalı balıkçının, adalı sahtesi :thumb: İyidir biraderim, sen nasılsın, keyifler hoşe? kaymakla, dondurma arası biryerlerdeyim