Yahu ne kadar agresif ve psikopat bir halk olduk.. şu hale bakın idk http://video.haberturk.com/haber/video/otobuste-ucan-tekme/83489
ABi hayat şartları milleti bu hale sürüklüyor sanırım, komiğime gitti malkoçoğlu gibi tekme atmış çok akrobatik :laughing: :laughing: tabiki hoş birşey değil bu tarz olaylar ama birçok minibüs ve otobüs şoförü ciddek sağlam dayak hakediyorlar !!!
Manyak bol İşin ilginç yanı seyir halindeki otobüsün şoförü darp ediliyor, yolcular istifini bile bozmuyor. Saldırganı tutan yok. Ulan hepiniz öleceksiniz veya yaralanacaksınız bir adam kaza yapsa. Ne kadar tepkisiz bir millet olduğumuzun resmidir bu. yazık yani.
Aynen öyle çok doğru tespit otobüs hala giderken vurmaya başlıyor dingil, birde otobüs biryere çaroa en önde kendisi var camdan uçacak kafası parçalanacak haberi yok
Ne hale gelmişiz gerçekten . Toplu taşımalardan mümkün olduğunca kaçınıyorum şahsen . Eşim ve oğlumla böyle bir hengamenin içinde kalmaktansa hiç binmem daha iyi . İnsan ya katil olur yada maktül allah korusun.
Özkancım az önce arkadaşın vasıtasıyla telefonla şirkete göndermiş olduğun selamı aldım, aleykümselam
Abi ben Fenerbahçeliyim ama bir umut, milli mesele, totem hesabı en son yaptığım sahtemi sarı kırmızı yaptım ama yemedi Senin şaheseri de görelim
Gayet güzel ellerine sağlık Benim şaheser evde, bir tek gözleri ve arka iğnesi takılacak.. akşama resmini yayınlarım.. benim son eserin üzeri dğerlerinden farklı olarak tamamen yanar döner hologram kaplandı, sırtı sarıya, karnı şeker pembesine ve kafa kısmı da kırmızıya boyandı, sağ ve sol yanlar yanarlı dönerli hologramlı olarak kaldı.. içine koyduğum serbest salınan dört adet bilye nefis sesler çıkartıyor, bu son sahteden çok ümitliyim :thumb: