BALIK AVI DOSTLARI ORGANİZASYON VE PAYLAŞIM ALANI

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Evet abi, ağırlık eklemezsen ve bu ağırlığı, sahtenin karın kısmına koymazsan taklacı güvercin oluyor sahte :D

Dikkat şekil 2a ;)

2. sabriyazici

sabriyazici sabri

arkadaşlar görüyorum ki çok güzel sahteler çıkıyor meydana ellerinize sağlık hepinizin diyerek sizden ricam var

Daha önce de belirtmiş olduğum gibi ilgili başlık altında Din Siyaset ve Futbol hakkında lütfen tartışma ortamı yaratacak sözlerden ve davranışlardan uzak duralım ve ilgili mesajları silelim
    Kendinize iyi bakın

3. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Sahteleri beğendiğine sevindim, teşekkürler.

Ortada tartışılan ne bir konu, ne de tartışanlar yoksa, silmeyi gerektiren mesajlarda yoktur. Binlerce sayfa yazı var ama tartışma yok, olmazda. Herkes fikrini söyler, muhabbet eder. Ne zamandan beri bu tür kurallar konur oldu sayfaya :confused: Ayrıca yazdıklarımızın sorumluluğu bize aittir Sabri, kendine bu tarz bir vazife çıkartmana gerek yok diye düşünüyorum. ;)

4. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    Cümleten hayırlı işler herkeze..

Dün ki av için küçük bir not eklemek istiyorum.

Arnavut köy çamlıbahçe de durağın sol tarafı istavrit çaparisi atıp 1-2 li çekiyordu, sağ taraf ise rapala atıp boş çekiyordu bende takim açim açmim derken Bu Emre Fishingin çinekop çaparisi için söyledikleri aklıma geldi dedim sürü piskolojisine girmiş olabilir bu hayvanlar :D

2. atışda aldım sarıyı 3. yü atamadan yağmur bastırınca kaçmak zorunda kaldım. ava gideceklere bal tadında bir dip not :)

5. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Cihanım eline sağlık süper işler yapıyorsunuz imreniyorum valla :)

6. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Yalnız bunları tek parçalı iki farklı bölüme yerleştirmişsin, bu şekilde ağırlıklar birbirine çarpmayacağı için ses çıkarmayacaktır, yani sadece ağırlık işlevi görecekler, ses işlevi olmayacak..
    Ben bilyeleri birbirine çarpacak şekilde daha geniş bölümlere yerleştiriyorum, sallandıkça müthiş sesler çıkartıyorlar..
    Bu arada, sahtenin ses çıkarması ne kadar önemli, o konuda çok net bilgim yok..

7. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Fatih hafta içi üşenmeden nasıl gittin taa Arnavuyköy lere :D Ben olsam yol gözümde büyürde kuleliden öteye gidemezdim

8. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Eyvallah Fatih, bişeyler yapmaya çalışıyoruz.

Abi amaç sahtenin ağırlık merkezini karın kısmına vermek ve yüzüşünü taklasız, balık gibi yapmasını sağlamak. Ben sesin benim yaptığım gibi lüfer familyası için gereksiz olduğunu düşünüyorum. Zaten metrelerce derinlikten geliyor. Boğaz gibi akıntı, motor sesi, araç sesi vs. seslerin arasında benim sahtenin sesinin duyulacağını düşünmüyorum. Su üstü ve gece atçek için yapsam sana hak veririm, sesle birlikte avcı balığın dikkatini çeker ama sestem öte güzel yüzmesi bence bizim meralarda daha önemli.

9. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Şimdiye kadar ben Dİn, Siyaset, Futbol hakkında tartışma yaratacak sözler, yazılar hatta bu yüzden herhangi bir tartışmada hiç kimseden görmedim görmemde bu sayfada Sabri abi, neye istinaden böyle birşey diyorsun ve mesajların silinmesini istiyorsun anlamadım :confused: :confused: Bence ortada herhangi bir tartışmada yok silinecek mesajda :thumb: Hhee sen gs nin dün 3 tane gol yediğini belirttiğim daha doğrusu Cihanın yazdığı bir cümleye itafen şaka maksatlı benim yazdığım espri mesajı hakkında söylüyorsanda o senin abarttığın kadar birşey değil rahat ol abi ;) o espriden kimse alınmazda gücenmezde sonuçta burda biz bizeyiz herkesete bibirini biliyor ve bizlerin sayfası bu... Kaldıki o yazıda da kimseyi rencide edici, hakaret...vs bişey yok.. Ayrıca zaten futbol bu yenmekte var yenilmekte, bizde mesela Şampiyonlar liginde liverpool'dan 8 tane yedik adamlar gömdü resmen sahaya, noldu şimdi alındım mı ben veya tartışmamı çıkacak şimdi ??? :confused:

10. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Hakkaten ya , ne gol yedik arkadaş o maçta :D :D

11. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    O maçı biz evde arkadaşlarla izliyorduk hepmizde Beşiktaşlıyız, maç bittiğinde belli bir süre kimseden çıt çıkmadı, sonra herkes kafasından " acaba başka maçı mı izledik lan biz ?" diye sormuş, gözlerimize inanamıyorduk abi o derece :laughing: o maçta kaledede hakan arıkan vardı 1 tane bile kurtarış yapamadı, adamlar 8 golün 7 sini ibrahim üzülmezin savunduğu sol kanattan gelerek yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam :eek: YYyyeeeeeeettttteeeeeeerrrr Yıldırım Demiiiröreeeennn :eek: :laughing: :laughing: :laughing:

12. cengiz doğru

cengiz doğru cengiz

Favori Kamış:
    lineaeffe surf mill 4.20,okuma v system 2.70 10-40 spin,lineaeffe xr boat
    Favori Makine:
    Daiwa entoh 4500,okuma safina pro 40
    Bu konu da bence de çok haklısın abi Futbol ve Siyaset konuşup tartışmayalım burada bu tip konuları yan yana geldiğimiz zaman konuşursak daha güzel anlaşırız diye düşünüyorum.Zamanın da bu tip konular yüzünden yanlış anlaşılmalar oldu çünkü...

13. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Özkan abi inan kuleliye gitmekten kolay,

Ben dün kalendere gittim kolaçan ettim ortalığı baktım tek tük istavrit çıkıyor oradan tarabya gittim 20li çaparide 10tane çekenler balık kesti diye sitem ediyorlardı ama boylar biraz kısa.. bende 17 li çapari 1 kere full çektim ama çoğu geri iade :D 1kg kadar seçtim yeter dedim oradan arnavutköye 20dk filan sürüyor otobüsle :D

Gidiş için 08:20 de cevizli köprüden 500t ile 4.levent e gittim, kozyatağı carrefour arkasında ve levent girişte biraz trafik vardı. saat 9.10 geçiyordu indim sarıyer m.buse bindim 9.30 de kalenderdeydim..

14. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    İnsan 2 tane foto çekerde ondan sonra pişirip yer, hemen mideye indirmişsin Fatih aga :D :D mide röntgeni falan çektir birkaç balık görelim olmaz mı ? :rolleyes: yoksa artık çok mu geç kalındı hihi hihi

15. e_can

e_can Ersin CAN

Favori Kamış:
    İtalcanna Kombat 420 220 gr, Lineaffee Spidermill 4.20(Special vers)
    Favori Makine:
    2500-070 K2 SHAKESPEARE POWERPLAY FD 7000;PENN AFFINITY 8000
    En İyi Avı:
    Levrek 2.25 KG
    Merhaba Dostlar;

Herkese iyi günler dilerim. Umarım hepiniz iysinizdir.

16. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    kardeşim telefonum 1 aydır arızada sanırım 3 ay daha da gelmicek, tük.hak.şik. ettim bakalım nolcak..

aynen mide kurtarmaz pendik sahile doğru bir uzanmakda fayda var :D

töbeee :D

17. e_can

e_can Ersin CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.25 KG
    Fatih dünkü güzel avın için ben de tebrik ederim kardeş afiyet bal şeker olsun.

18. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ersin abi hoş geldin, şu favori kamışlar kısmına spidermill i eklememişsin daha :D

Teşekkürler abi :)

19. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Merhaba Ersin abi hoşgeldin, nasılsın ? :)

:laughing: :laughing: :laughing:

Eeee öyle olması normal Fatih aga, serinin arasında İtalcanna Kombat gibi bir kamış varsa diğerlerinin lafı bile edilmez bencede :thumb: güle güle en güzel avlarda kullan Ersin abi inşallah, bir maşallah diyelim oltaların başına bişey gelmesin :) :)

20. e_can

e_can Ersin CAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek 2.25 KG
    bak bunu iyi hatırlattın