CÜmleten selamun aleyküm abiler arkadaşlar, herkese hayırlı günler.. DÜnkü ava katılan herkese bende kendi adıma teşekkür ederim, ben olta atmadım ama yine de av oldukça keyifli oldu bol muhabbetle... Alirıza abiye ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum, sağolsun elinde fazla olan ve benim aradığım olan Okuma Salina 3 parçayı getirdi bana teslim etti dün akşam... Umarım güzel avlarda kullanırım hayırlısıyla Bugün ona makina arayacağım
Herkese günaydın dostlar , dün akşam eşkina avı takımına Ersin aracılığı ile canlı yayında bağlandım , güzel haberleri canlı canlı aldık Tebrik ederim tüm arkadaşları . Umarım birdahaki sefere ben de katılabilirim. Benimde niyetim kartal tarafında bir eşkina denemesi yapmaktı fakat saat 15:00 te oğlanın öğretmeninde gelen bir telefonla apar topar hastaneye koştum. Okulda düşüp kafasını çarpmış. Hastane doktor ambulans derken neyseki ciddi bir sıkıntı çıkmadan akşam 18:00 de eve geldik. Bu nedenle plan altüst oldu . Bakalım , belki bu akşama çıkarız .
Özkan abi çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.. inşallah çok önemli birşeyi yoktur yeğenimin...
Eyvallah , çok sağolun . Oğlum iyi . Kafasında yumurta kadar bir şişlik vardı dün , sabah düzelmişti. Çocuklarımızın başına gelen kazalar ömrümüzden ömür götürüyor . Gebze den kaynarcaya ( hastaneye ) nasıl gittiğimi bilmiyorum .
Sağolasın Berkan abim inşallah çekerz trofeleri hepbirlikte Özkan abi Her BEŞİKTAŞ'lı Kafadan Biraz Çatlaktır, senin oğlunda artık cemiyete girdi Vatana Millete Beşiktaşa hayırlı uğurlu olsun Not: Önemli birşeyi olmadığı için şaka yaptım, umarım kızmamışsındır abi
özkan abi, geçmiş olsun. Ufak kazalar yaşanıyor ne yazikki ama hayatın gerçeği bu ve düşe kalka büyüyecekler. Allah beterinden korusun.
Herkese Merhabalar; Dün akşamki organizasyonda olmaktan duyduğum mutluluğu bir kez daha dile getirmek isterim. Katılan ve dileklerini ileten arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ama bir de balık alabilseydim 10 no olacaktı. Nasip değilmiş. Ama bende vazgeçecek göz var mı? Yarın akşam aynı yerde olacağım. Katılmak isteyen herkesi beklerim. ayrıca Özkan büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın kardeşim.
Erkan kardeşim benim içinde seninle tanışmak bir onurdur. İnşallah sonraki avlarımızda bol bol muhabbet ederiz.
Teşekkürler Cihan , cümlemizinkini kardeşim Teşekkürler Ersin abi . Senden kiloluk bir eşkinayı kucağında tutarken çekilmiş fotoğraflı rapor bekliyoruz :thumb:
Deneme amaçlı şunun 016 mm sarı olanından sipariş verdim.. bakalım nolucak http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Carbon-1-8m-6-segments-fishing-rod-fishing-tackle-spinning/440016797.html