Eşkina takımı aslında oldukça ucuz ve kolay bir takım... İki köstekli takım, 1 tane fosfor takılabilecek şamadıra ( birtanede yedekte olsun) , 1 de 20 gr kurşun asıl bu eşkina avında insanı masrafa sokan şey boru kurdu
Ben bir de şamandırasız normal dip takımı ile deneme yapmayı düşünüyorum.. böyle av yapanlar da var..
Markası Sörkl değil ama şekil olarak ona benzeyenlerden. Sörkl almadım zira o iğneyi kullanan arkadaş dün pek başarılı olamamıştı.
Evet dip takımıylada av yapıyorlar ama sanırım bizim avlandığımız meralar için daha zor olur daha fazla takılma olmaz mı abi ?
Yanılmıyorsam link teki iğneden aldım http://www.hazirolta.com/eagle-claw-l2222g-laser-sharp-paslanmaz-siyah-igne-10-adet-urun22839.html
Güzel iğne almışsın Ersin abi ve yanılmıyorsam bu iğneler circle iğne yani senin toteme bakılırsa sen balığı unut hihi hihi hihi
Kardeş ne yapalım ? Ustalardan bunu öğrendik deyip bize öğretene saygılarımızı sunarız. Hem ben yolu buldum bir daha oraya gidersem önce alanı boşaltacağım. Balıkların başka seçeneği kalmasın diye
Birşey soracağım. Bu circle iğnelerin nasıl baülamak lazım? Fırdöndü bağlar gibi halkalarından mı? Yoksa normal palalı iğneleri bağlar gibi bağlayıp köstek ucunu o halkadan geçirerek mi?
:laughing: :laughing: Abi eğer aldığın iğneler delikli ise en sağlam bağlama şekli palomar düğümü ile olacaktır diye düşünüyorum palomarın düğüm kuavemeti oldukça güçlüdür...
Ben, ben, bennn abi delikten misinayı geçirip, palasına düğüm atabilirsin, yada palomarla deliğinden bağlayabilirsin