Abi bende iğne bitmişti, benim Pendikteki malzemecide gidiyor eşkinaya falan güzel takım çıkarttığını biliyordum denemek için 6 paket aldım şamadıra fosfor stoper falanda lazımdı hepsi çıktı aradan
Eğer malzemeciye uğramak için fırsatın olmazsa haber et ben alırım pendikteki malzemecimden abi Aaaaaynen öyle dedim sana iyi çalışıyor diye Aleyküm selam hayırlı akşamlar İsa abim, nasılsın ?
aleykümselam üstad hoşgeldin, iyiyiz şükür, sen nasılsın? yok sağol ben hallederim aleykümselam Onur hoşgeldin..
Dün akşam hepsi birbirinden kıymetli abilerim kardeşlerimle çok keyifli bir akşam ve av gerçekleştirdik.Herkesin ellerine ayaklarına sağlık. Akşamın yakışıklısını yakalamak bana kısmet oldu Hayatımda ilk defa yakaladığım eşkina balığını ve balığı yakaladıktan sonraki gırgır şamatayı herhalde hep güzel bir tebessümle hatırlayacağım. Ava katılan ve güzel muhabbetleri ile bu avı çok daha keyifli hale getiren tüm abilerim ve kardeşlerime teşekkür ederim. Fotoğraflar aşağıda( malum nedenlerden ötürü biraz karalamak zorunda kaldımhihi )