Aleyküm selam levent ve Onur, program var mı yarına Maşallah Levent tebrik ederim.Eşkina çok güzelmiş, devamıda gelir inşallah.
selamun aleyküm cümleten hayırlı akşamlar Fatih istarvıt de rekor kırmışın maaşallah Leventim ellerine sağlık maaşallah avatarı değişirsin artık Ikinizi de tebrik ederim daha iyileri rast gelsin Bana müsade hayırlı geceler herkese
Sağol abi inşallah devamı hep beraber olur, yarın için planlı bir durumumuz yok abi. Yem durumları sıkıntılı biliyosun elimizin altında olsa her kafamız estiğinde gideriz ama yem için 2-3 gün önceden program yapmak lazım kısmet diyelim yarına idk Aleykümselam abi değiştiririz belkimde tebrikler sana aslında senin takımlarla aldım balığı, ellerine sağlık abi güzel bağlamışsın
Gerçekten yem işi büyük sıkıntı, olmadı kepçeyle teke bakmak lazım veya karides falanda denemek lazım
Ben önceki sayfalara bakmamıştım beyaaa Ersin abi siparişleri vermiş bile :laughing: :laughing: :laughing: Yarın akşama bi aksilik çıkmazsa bende gelmeye çalışacağım o zaman reeling Fatih kardeşim senide tebrik ederim maşallah güzel istavritler almışsın :thumb: Özlettin kendini yanlışlıkla aramasan sesinide duyamıyoruz bir gelde görüşelim kardeşimmrsparkle Ama Ersinin dinazor bozması istavritinin yanında seninkiler anca kraça olur hihi
Abi teke için suların ısınması lazım dedi geçen gün barınakta bi balıkçıyla konuştuk Erkan abiyle turlarken ama ne kadar ısınması lazım bilmiyorumidk Sağa sola çok bakındık ama teke göremedik biz
çok şükür abi, bu aralar bir yandan yüksek lisans, öbür yandan safra kesesi, uğraşıp duruyoruz. Yarın safra kesesinden kurtuluyorum inşallah.
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin Mustafa, yapacağımız bir şey olursa bir telefon kadar yakınız kardeş :thumb: