Ersin abi nasılsın? verdiğin şalgam için çok çok teşekür ederim, hergün en küçük bardağımın yarısına kadar koyup şat yapıyorum, az az içiyorum bitmesin diye ama dibi gözüktü cyrr cyrr
Teşekkür ederim kardeş ne olsun. Hagta sonu gelsin de balığa gidelim diye saatleri biribirine ekliyorum. Şalgam senin itin olur. İstediğiniz zaman getirtiriz problem olmaz. Ama bu şalgamı bende çok beğendim.
Abi gerçekten tadı çok güzeldi bu şalgamın, sosu falanda tam kıvamındaydı... Hazır alınan şalgam sularıyla alakası yok enfes bir içimi vardı :thumb:
O sosu da öylece içirdi Ersin abi saolsun acıya alışığım severim ama onu içince nefes alamadım bir an
Ben alışığım o şakalara zaten geçen günde izmit lokumu diye pudralanmış çilek kokulu mum yedirdiler bana
yutmadım kanka ilk başta hoşuma gitti sert lokum güzelmiş diye de sonra tam yutuyordum eleman kahkahayı basınca işkillenip çıkardım.. yoksa indiriyordum mideye tadı on numaraydı
Valla bugün cehennem gibi şirket, başımı kaldıramıyorum işten.. hazine denetimi, performans hedefleri, rutin işler, insanların bitmek bilmeyen sorunları falan derken imdaaat diye bağıracam en sonunda banghead
Valla kardeş benim o getirdiğim şalgam ile paranın gözüne vururz ama yedirmezler bize. Aslında fena fikir değil bizim oralarda güneyde bu iş için yapılmış özel arabalar var onlardan bir tane alıp kıyı boyu dolaşsak çok para kazanırız ha. :hungry:
Cihan harika bir şalgam , bende çok severim şalgamı ama piyasada belli başlı markalar var , onlar kadar biliyoruz bizde. Ersin abinin getirdiği çok daha güzeldi . Fırsat olurda tadarsan farkı farkedersin Ersin abi nası reklam yapıyorum ama :thumb: bak biz senle bu işe girelim , pazarlamanı ben yaparım , valla ayda 1-2 ton satarız :laughing: :laughing:
Ürünleri ve işyerini Berkana sigortalatırız , Fatihte bilgi işlem,finans ve muhasebeye bakar , oldu bitti :laughing: :laughing: :laughing: