CÜmleten selamun aleyküm herkese hayurlı pazarlar... Berkan dün dişli bakımından kesat bir gün olsada gayet keyifli bir gün oldu :thumb: Fotoğraflar da şahane ama ben o kadar 6lı 7li istavrit çekmişken, 2'li çektiğim ve 1 tanesinin yere düştüğü zaman tek istavritle fotoğrafımı çekmem hiç hoş oolmamış :laughing: :laughing: :laughing:
Yok beee abi gülelim diye yazdım ben öyle :laughing: niye silesinki ne güzel fotoğraflar yüzümüz gözümüz düzgün çıkmış daha ne olsun :thumb:
Hadi rastgele, fazla kalabalık değildir umarım.. Güzel güzel, fotolar gayet güzel :thumb: senin ustalığını bilmeyen yok kardeş, istersen boş oltayla poz ver Bu arada şu senin malzemeciye bi sor bakalım Oasys'i 4-5 taksitle kaça bırakır?
Bensiz gidin avlara alın balıkları ben olunca alamıcaksınız iyice tadını çıkarın bu durumun Hepinizi tebrik ederim, Ersin şu telefonda bahsettiğin 3 lüferi göremedim fotolarda
Sizle balık almasak da olur be Berkan abi Balon haber balon dikkat et patlatırlar o balonu koçtaşın oraya gideydin inanırdım bak.. bırak lüferi kalkanı tutmayanı dövüyorlar
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar... 2 gündür İzmitteydim, az önce geldim.Umarım herkesin hafta sonu güzel geçmiştir.
herkese selam herkese selam ben istanbul anadolu yakası kartalda oturuyorum balık tutmaya aşiyana gidiyorum ama şuanda yumurt lama zamanı diye duydum acaba dorumu nezamana kadar sürer beni bilgilendirirseniz çok sevinirim perşembe balık tutmaya gidicem de herşey usülüne göre olsun istiyorum mrsparkle
Fatihim, at-çek yapmak için Kavaklıya gittim, daha önce forumdan Ahmet hocam oradan bir rapor vermişti.Belki Barışıda görürüm dedim ancak telefonu kapalıydı, bende tek başıma gidip bir deneme yaptım. Herkes 3 no Tobby kaşık kullanıyordu, çok nadir balık vardı.Benim yanımda spin kamışta olmayınca, Bizim boğaz usulu rapalaya beden yapıp 60 gr. kurşunu takıp, meşhur limoni kendomu tuhaf bakışlar altında salladım. Şimdiye kadar hiç görmedikleri bir sistemdi sanırım ama onların attığının iki katına atınca ve sarıkanatıda yapıştırınca çaktırmadan düzeneği incelemeye başladılar.hihi Velhasıl keyifli ve çok kısa bir av oldu.Keşke biraz daha devam edip yanına gelseymişim Rahmetli kayınvalidemin mevlidi vardı bugün üstad, dediğin gibi gezmeyide seviyorum zaten Sizleride tebrik ederim, güzel balıklar yakalamışsınız. Aleyküm selam FATİH...