Aleyküm selam Cengizim, nasılsın kardeşim Bu gün erkencisin Fatihim, çalışma düzenin ne zaman değişecek senin
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. Bizim için de balıklı sayılabilecek bir haftasonuydu Sen de yapıştırmışsın sarıyı, bravo reeling
Hayırlı akşamlar kardeşim nasılsın. Aleyküm Selam Fatih hoş geldin nasılsın İsa abicim başınız sağolsun mekanı cennet olsun....
Hoşgördük cengiz sağol İsa abi körfez balıkçılığına yeni bir soluk getirdin desene Aslında burda av için biçilmiş kaftan çünkü balık uzakta ee uzaga atabilmek içinde ağırlık lazım yani iş görür.Sende zaten yakalamışsın ama dün gece voleyi vuracaktık da geçti önümüzdeki maçlara bakarız artık
Bunlar da dün çektiğimiz atış videolarımız hihi :laughing: http://www.youtube.com/watch?v=sN6_Po4SPf8 http://www.youtube.com/watch?v=eUTkx7pFRV4
Yazın hafta sonlarını daha iyi değerlendirim düşüncesi ile biraz daha durmayı düşünüyorum Fantazi avını da ayrıca tebrik ederim abi Saolasın abi ne olsun... mesaideyim zaman geçmedi bugün valla banghead banghead
İyiyim Cengizim sağol, sen nasılsın, oğlun da daha iyidir umarım. İstavrit eğlencelik bizim için, vakit geçiriyoruz, tavası da iyi oluyo ayrıca hihi Bu yaz dalış planlarım var kısmetse
Eyvallah üstad, teşekkürler eksik olmayın. Eyvallah Cengizim kaybedeli 9 sene oldu.Rahmetli Sabancıyla aynı gün ve saatte vefaat etmişti, nur içinde yatsın, en az kendi annem severdim. Cengizim ben 22 yıllık İzmitliyim, bana deplasman sayılmaz yani Fatih kardeşim, iki paket boru kurdum ve arkadaşlar var diyorsun.Yem zaten size bile yetmez diye gelmedim birazda
Yav o ceketli amcayı Kadir başkana çok benzettim ben Ersinim Pendulum atışını da yapaydın ya.. geçen kartalda denerken kaç gram atmıştın epey uzağa gitti.. bu balta vuruşu şekli atışı ile arasında çok fark var cidden..
Ailecek çok şükür iyiyiz abi oğlumda emeklemeye başladı dört dönüyoruz peşin de yerinde durmuyor yürümeye başlayınca yandık biz Abi bu sene iyi bir su altı kamera şart sana
Teşekkürler Fatihim, adamlar önce ne yapıyor bu, kafayı yemiş gözüyle bakıyorlardı ama sonraki yüz ifadeleri görülmeye değerdi. Bende seni çok özledim Cengizim, bu hafta içi görüşelim mümkünsemrsparkle
Evet birdahaki sefere Ersine pendulum attırıp youtube'da ünlü yapacam onu Kadir Topbaş tebdili kıyafet balık tutanları denetliyor :laughing:
Yem kocaeli'de vardı,kaldı ki limandan teke süzüyordu çocuklar baktım kaçadan büyük tosun gibi yani yem dert değildi de neyse bunlar uzar gider.Bir dahakine gözüne vururuz. Hemde o taraflarda teke daha verimli oluyormuş.