Eyvallah kardeşim sanada Saolasın Ersin abi buzluğa attım en kısa zamanda icabına bakarım artık :hungry: Teşekkürler Erhan abi, ilk defa silikonla böyle iri istavrit avı yaptım gayet zevkli oldu Berkan abi teşekkür ederim. Kamış up to 180gr diyor ama 170gr da çok esnediğinden hem aksiyon verilmıyor hem ileri atılmıyor. birde mekan dip yapısı bizim kanlıca gibi hafif boşladın mı Arap tutuyor bırakmıyor dipten Levent abi avını tebrik ederim çok güzel karayağız delikanlı maşallah bence bu fotonu da çerçeve yap koy evin baş köşesine Bende tutmak istiyorum şu eşkinayı yaaaaavvvv reeling reeling reeling Teşekkürler İsa abi evet bunlarda sarıkuyruk Eyvallah abi bende özledim, en kısa zamanda görüşürüz inşallah Mustafa abi geçmiş olsun, umarım dedikleri kadar hafif ve ağrısız sancısız bir operasyon olur Herkeze hayırlı geceler...
Eşkinayı bilemem ama, istavritte ve diğer yemli avlarda kemik kurdunu bir dene, iğnenin palasına tamamen içinden geçirerek 1 kurt ve iğnenin uç kısmına kafadan 2 kurt tak sadece kafadan tak diğer kısımları hareket edebilecek gibi, bende denemek istiyorum, yabancı kanallarda bu kurtla iğneye böyle takarak levrek, karagöz, ispari vs alıyorlar...
Eşkina aşkına Hayatımın AŞKINA (Eşkinama) Sen hayatımın en vazgeçilmez aşkı Sen uğrunda vuruşuna çıldırdığım esmer Sen yolunda kaya savaşları verdiğim sevdam Sen uğrunda onca avlağa gidip geldiğim Sen vurmanı beklediğim Sen fişeklemeni özlediğim Sen avlağını gizlediğim... cyrr cyrr cyrr cyrr :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Bi get işine la :laughing: