Senin ekürinde yok bu aralar Aleyküm selam Hüseyin abi, büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Eminim kısa zamanda tedavi ile eski sağlığına kavuşursun inşallah, moralini yüksek tut abi.
Vay!! fatih'im buradaymış biraz ara verdinmi şu av işlerine Diyene bak sen dünyayı gez bize gece vardiyası de:laughing: :laughing: Ne var ne yok isa? haklısın gece vardiyası gibi oldum, işler güçler diyelim:thumb: Reis geçmiş olsun,haklısın bende şu illeti bırakmayı yada şimdilik azaltmayı düşünüyorum. Aman dikkat et kendine zaten havalar da nane molla:thumb:
Sağolasın Cengiz hemen bırak hemen Sağolasın İsa tedavisi ömür boyu 1 aylık ilaç verdi nefes acıcı pek faydasını gördüm sayılmaz tekrar gittiğimde farklı verecek heralde Sağolasın Erkan azaltmayı düşünme hemen bırak
Erkan yapma böyle baksana geçmişe göz atıyım dedim arkadaşın biri fırca atmış yine fırça yemiyelim,soralım bakalım izin veriyormu
Reis keşke dediğin gibi kolay bırakabilsem Bu meret gerçekten illet bir şeybanghead ama ciddi ciddi bırakmayı düşünüyorum belki bir anda bırakabilirim ama o an önemli
Hatırlatma abi, yine tepemin tası atacak valla, bizimkilerde adama laf anlatmaya kalkıyorlar.Terbiyesiz adamın dediğine bak ya Tam zamanı şimdi:thumb: Bravo Cengizim mrsparkle
Hoşbulduk abi Aleyküm selam abi hoş geldin, çok geçmiş olsun, Allahım tez zamanda bu illetten kurtarır inşallah.. Bende çok erken yaşda bulaştım bu illete (11) ilk bırakma denememi askerde yaptım, çok spor yaptığımızdan beni çok engelliyordu ve 7 ay kadar içmedim. Sonrasında tekrar başla bırak başla bırak şeklinde 7 kere daha bırakıp başladım ve en son 15 ay önce tekrar bırakıp düne kadar ağzıma 1 nefes dahi olsa sürmemiştim. 1 kere elime aldım o da bizim Aytaç(Itouch) 'ın oltasına balık vurduğunda oltayı çekerken sigarayı elime tutuşturmuştu Ama inanın 15 aydır hep aklımda ve rüyamdan da çıkmadı meret dünde iş çıkışı 1 tane pro alıp içtim yarısında söndürüp attım daha da içeceğimi sanmıyorum.. isteye elimde sigarayı bırakmanıza yardımcı olacak e-kitap var, paylaşabilirim. bende bırakmadan önce okudum faydalı oluyor. Bırakırken de nikotin bandı ve nikotin sakızı kullandım çok da zorlanmadan birden bıraktım. İnşallah sizde bir an önce bırakırsınız.. abi ara vermek yok tam gaz devam.. bugün hava şartlarından dolayı çıkmadım, cuma günü kısmetse çıkarım.. hafta sonu 2 günde sabah çalışıcam ORG OLURSA GENE YOKUM..
Hadi sigara içenler olarak Fatih kardeşimizi örnek alalım bugün burada bir söz verelim ve sigarayı bırakalım