Alternatif planlar yap o zaman kardeş. Eşkina falan. Gerçi sen eşkina diye atıyon ama istavrit yakalıyon emme Bu defa istavrit diye gidelim bakalım ne gelecek? :laughing:
Ha bak sizin teknenin orası balık yapabilir :thumb: Ben de yarın sabah 1-2 saat bizim sahilden mezgit denemesi yapabilirim (uyanabilirsem) Oyuncaklarını denemekte geç bile kaldın, ben olsam duramazdım, akşam suyuna giderdim bi gün iş çıkışı
CÜmleten selamun aleyküm, herkese günaydın hayırlı cumalar... Benim planım yarın boğaz kıyılarını turlamak, yarın müsait olan ve boğaza gitmeyi planlayan varsa haberleşiriz...
A.S Adaş hoşgeldin. Sana da hayırlı cumalar. Boğazdan gelen haberler maalesef pek iç açıcı değil. Su bulanık yeşil akıyormuş gene cyrr
Hoşbulduk abi, boğazdan gelen haberler şimdilik öyle ama bulanık su olduğunu yazanlar genelde avrupa yakası tarafından bahsediyorlar... Benim amacım zaten bir boğaz havası alıp rapala çalışmak, bizim mekanların akıntısı genelde güçlü olduğu için bulanıklığın çok fazla olacağını düşünmüyorum... Bulanık olsada umrumda değil zaten biraz talim yaparım baktım birşey çıkmıyor geri dönerim :thumb:
İyiyim abi bende yaramaz bir durum yok. C.tesi Pazar çalışmayınca ne güzel vaktiniz oluyor balığa çıkmak için
Eh işte idare ediyoruz. Aslında hafta içi olsa daha iyi olacak ama. Malum hafta sonu kıyılar bizim gibi balıkçılarla doluyor. Tam curcuna
Sağol Ersin abi, dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah 10 - 15 dişli avlarız Bu arada sizin tekne için aldığınız yeni motoru gösterdinizmi çalışıyor mu abi şimdi ?
Günaydın abicim, çok şükür iyiyim. Sen nasılsın? İnşallah bir aksilik çıkmazda haftasonu sahillerde fink atarım Güven otoya geldim, 13. sokak. Kiralık araçlardan birinin aynasını değiştirdim. Trafik fenaydı, takılmadan karşıya döndüm Sana yakınmıydım yoksa Keşke haftaiçi gidebilsek değil mi? Emekli olmam lazım ama yaşlanmadan
10-15 mi ? inşallah olur. Evet Motoru gösterdik herif bize baştan yanlış bilgi vermiş. Benzine kattığımız yağ az olduğundan motor kendini kilitleyip korumaya almış. Atolyede denemişler gayet sağlıklı. Ama yarın son haline bakacağız. Aslında birazda bu sabeple yarın tekne tercih ediyorum.
bu zaman için biraz abarttım sayıyı di mi ? hihi hihi HAdi bakalım yarın inşallah bol balıklı bir tekne avı gerçekleştirirsiniz abi :thumb: balık yaparsa birkaç fotoğraf çek Ersin abi rapor paylaş olmaz mı ?
Emekli olmak mı? Verseler hemen bugün. Ama 200 deki değişiklik bana 5 yıl taktı. Şimdi 4 yıl bekliyorum. Ama bu da geçecek elbet cyrr
Kardeş ne diyeyim inşallah abartmamışsındır da yakalarsın. İstemeyenin gözü çıksın. Tekneden umudum var aslında. Boğazda su bulanıksa o bölgede balık olaması gerektiği kanaatindeyim. Resimlemeleri yapıp inşallah paylaşırım raporuda. :hungry: