Alba Star "Vaniköy" adında bi kamış çıkarmış 4.30 metre 250 gr atarlı (öyle yazıyor).. yoksa böyle bi model vardı da ben mi bilmiyodum http://www.balikdunyasi.com/asp/product/18563/ALBASTAR-VANIKOY-4-30-MT-SURF-KAMIS
iyi biliriz Fatih bey :thumb: 1 rulman fazla olduğu için Raw 2 ye göre daha az sürtünmeyle sarıyor kendisi güçlü bir jig makinası tek çekincem sarma teli rulmanın ötebilecek olması gerçi Cengizde değiştiriyorlar hemen... Abi biliyordum ben bu kamışı daha öncede vardı bu ama bununda 250 gr atarlı olabileceğini sanmıyorum hihi hihi Aynen Cİhan, albanın Arnavutköy, Vaniköy, İstanbul, Cond Bayırı ...vs kamış serisi var.. Bence içlerinde en güvenli olan Arnavutköy 4,20 mt ( Daha doğrusu orjinal ismi Arnavut Village diye geçiyor seride ), diğerlerine göre daha güçlü duruyor.. Ama tabi üzerlerine yazıldığı kadar iş yapsalar, havada kapışılır bu kamışlar ve her seferinde Kısık Balıkçıktan " Kampanyadayız yarı fiyatına alabilirsiniz şu an" laflarını işitmeyiz
Hızını almışken bi tane de Kartal Sahil adıyla kamış çıkarsa ya Alba, şöyle 25-75 gr aksiyonlu, güceniyoruz valla
Yok o kadar çıkmıyorum, 220 ye az kullanılmışı var kararsız kaldım. yıldız da sıfırı nakit 260tl. abi zengin değilsen, cengizden ve okumadan şaşmıcan
Tabi yaa KArtal Sahil surf kamış yapsın zaten aksiyon olarak 25-75 gr yazarsa o kamış en fazla 30 - 35 gr sallar zaten :laughing: :laughing: 40 grama çıkınca çaatırrrttt :laughing: :laughing: Güzel espriydi Berkan abi :thumb:
Hakan abi bunu yapmaları şart ama yapacaklarsa bile doğru düzgün milletin güvenle kullanacağı birşeyler olması lazım, şöyle 220 gr ile rahatlıkla çalışılabilecek bir kamış Alba'nın kamışları ilk çıktığında gerçek ederinden çok daha fazla paraya satılmaya çalışılıyor, sonra hemen kampanya yapılıyor ve genelde üstünde yazan aksiyon değerlerine göre daha az gramajları sallayabiliyor birde alba kamışlardaki en bilindik hastalıklardan biri kamış üzerinde tutturulan ufak tefek ıvır zıvır parçaların en ufak birşeyde hemen yerinden çıkması, adamlar üretirken yapışkandan bile kesiyorlar Ben Albastar'ın Bluefish 4,20 kamışını satın aldım üsküdar kısıktan, yazan aksiyon 100-200 gr, orada satan adam 170 gr dan fazlasını atmayın tehlikeli dedi böyle şüpheli bir ifadeyle (tamam hadi bu kalan pay gayet normal ) Sonra şüpheye düştüm karaköy kısıktakilerle görüştüm, sordum bununla kaç gr sallarız diye adam 130 falan sallar dedi banghead dedim ne diyorsun sen yaa ?? ama denedim 150 gramı rahatlıkla sallıyor herhangi bir sorun yok ama daha 160- 170 gr a çıkamadım güvenemediğim için idk idk bakacağız artık hayırlısı
:thumb: kesinlikle katılıyorum abi hatta ben 220 gr ı atmaya bile razıyım ama gönül rahatlığıyla :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: