Fatihin lineaeffe kamışla ilgili yolladığı linkten sonra bende srf kamış olabileceği yönünde fikrimi değiştirdim abi
süper.. al bununla gönül rahatlığıyla salla 250 gramı.. yalnız kamışın kendi ağırlığı 628 gr kaç kere sallayabiliriz bilemem
Fatih bravo kardeşim , çok güzel görünüyorlar hakkaten . Gagaları geniş tutmuşsun gördüğüm kadarı ile .. yüzüşleride görünüşleri gibi başarılı olur umarım :thumb: :thumb:
evet abi gagaları geniş yaptım çünkü, daha dik yerleştiremiyorum gagayı içinden geçirdiğim ataç ile ağırlığın arasından anca bu açıda olabiliyor.. iç tasarımını ve dış görünümü biraz değiştirip deneyeceğim birde bakalım nasıl olacak
Saolasın abi renk körlüğüm burda da belli oldu sanırım rengine çok takılmıyorum abi yüzsün yeter şimdilik ha yüzmezse çöpe de atmam vitrinde yeri hazır
Ortadaki tam lüfer rapalası gibi görünüyor hihi hihi Tebrikler fatih başarılarının devamını temenni ederim eline koluna sağlık.. Sağlıcakla kal
Yok fatih, içinde her rengi barındıran yanarlı dönerli bir simim var ondan iki tane koyuyorum, süper oluyor.
D-Smartı bile gösteren dicital sim yeeeaaaaaahhh eace: hihi hihi hihi Şaka biryana o tarz bir simden 1 makarada bende var ışığın suyun duruma göre rengi farklılaşıyor kesinlikle kullanışlı bir sim çeşidi :thumb:
cumartesi şileye kalkan ve levrek denemek için aldığım rapalalar sanırım elimde patladı neyse av raporlarıyla yetinicez artık bu arada levrek için hangisini seçerdiniz
Günaydın Fatih aga nasılsın ? kurduğum alarmı duymamışım ya da kapattım mı hatırlamıyorum sabah kaldım gidemedim ya laa ama su bulanıkmış sanırım bizim yakada da