Yok gitmedim ben, sabahtan beri takım bağlıyorum.. bendeki takımlar 50'yi geçmiştir heralde, renk renk, boy boy belki akşam suyuna bizim sahile iner bi bakarım, belki de inmem.. pazartesi tüm gün boğazda balık çılgınlığı yaşamayı planlıyorum
İyi yapmışsın abi, aradım seni ama duymadın sanırım, bende balık çok herhalde bakamıyor dediydim P.tesi günü haberleşelim abi sabah suyuna gidiceksen peşine takılırım ama erken ayrılırım, kaymakamlığa gitmem lazım 13.30 da. Rapala yapmıyormusun artık? ben 300e yakın yeşil ton ağırlıklı köstek yapıp bıraktım, bedene dizmeye üşeniyorum şuan
En kolayı bedene dizmesi Fatihim duymamışım telefonunu cevapsızı gördüm az önce.. Rapala yapmıyorum şimdilik, önce yaptıklarımın yüzüşünü test edeyim, sınıfı geçerlerse devam ederim yapmaya P.tesi için haberleşelim :thumb:
Ersinle ben kostek yapalim sen bedene diz ozaman abi mahsulude 3e boleriz oldu bitti P.tesi gunu bizim oralarda spin yapsak abi? Kocaelinden ne guzel haberler geliyor bizim oralara gelmezlermi?
Millet akşam suyunda balıkta anlaşılan , bakalım ilk rapor kimden gelecek , merakla bekliyorum reeling
Selam dostlar.. evde canım sıkıldı saat 16:30 gibi atladım sahile indim ve mini bir sandal avı yaptım.. bu da raporu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1104895#post1104895