Eyvallah Uğur eksik olma Bir zaman ada da av için kalınmasının yasak olduğu söylentileri dolaşıyordu.Kanunen yasak olmasa da ada halkının bu duruma pek hoş bakmadığını biliyorum.
Daha geçen sene bizim sayfadan genç bir kaç arkadaş adaya avlanmaya gittiler.Akşam vakti yanlarına gelen bir teyze, burada gece kalmak yasak, polis gelip sizi alabilir tarzından birkaç şey söylemişti.O da bize böyle bir şey olabilir mi diye sorduğunda bunun yasal olmayacağını söylemiştik ama şikayet halinde derdini anlatana kadar nezarette geceyi geçirmekte var. Sanırım bir kaç hırsızlık hadisesinden sonra dışarıdan gelip kalacaklara haklı olarak tedirgin yaklaşıyorlar olabilir.. Hayırlı geceler Fatih, sanada yarın için rastgele
oralar sessiz sakin yerler milleti rahatsız edersen tabi şikayet ederler vede haklılar gece büyük adada kalabilirsiniz fakat ateş yakamazsınız heybeli ada oradada yasak ateş yakmak
Cümleten selamun aleyküm Balık Avı Dostları nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallah Çok teşekkür ederim İsa başkanım,keyifler iyidir inşallah,ne demek İsa birliktede çıkacağız trofeli avlara tabikide,terkos'dan tekne fiatı aldım yanlız amcamın dediği 1 hafta önceden haber verin sezon başlayınca dolu oluyormuş,kalkan avı ne zamana kaldı Çok teşekkür ederim Cengiz kardeşim,nasılsın iyisindir inşallah Çok teşekkür ederim Fatih kardeşim,aynen sigaradan kurtulmuş olarak girdimde bakalım ne kadar dayanabilecem,he bu arada terkos'daki turnaların hiç birinde havyar yok özellikle ben temizledim bir ara resimleri yapıştıracam
Cümleten selamun aleyküm, herkese günaydın... Tüm Türkiye Cumhuriyeti Evlatlarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu ve Mutlu olsun....
selamun aleyküm cümleten hayırlı güzel günler dilerim herkese BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRKÜN ÇOÇUKLARA ARMAĞAN ETMİŞ OLDUĞU BU GÜZEL 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOÇUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
Selam Balık Avı Dostları geçte olsa raporluyım dedim,cuma günü Hasan karataş kardeşim aradı Hüseyin abi yarın terkos a turnaya gidiyoruz sabah 05:00 da hazır ol dedi,sabah beni aldı ve beraber Tamer ve Ayvazla balaban da buluştuk botu şişirdik ve 07:00 civarı sudaydık kapakları daha yeni geçmiştikki ilk balıgı aldık derken balıklar sırasıyla gelmeye başladı balıkların gelmesiyle neşemiz yerine geldi niye derseniz hava kapalı poyraz sert esiyor hava buzz güneş yüzünü göstermiyordu gelen balıkların boyutları 60/65 santim civarı biz sırtı yapmaya devam ediyoruz balıklar rapala ve kaşıklarımıza teker teker geliyor nerden baksanız 5 saat te 11 tane balık aldık ve karnımız acıktı herzaman yemek yedigimiz mevkiye yanaştık ve güzel bir mangal ateşi yaktık ateşi sucukları pişirmek için yaktık ama daha çok kendimizi ısıttık yemegimizi yedik ve tekrar suya döndük daha sahilden 10/15 metre gitmeden ben bir balık daha aldım geri dönüş yolunda toplam 13 tane balık almış olduk ufak olarak yakaladıgımız 2 balıgıda zarar vermeden dogal yaşama iade ettik bizim için güzel ve eglenceli bir gün oldu darısı siz değerli dostlarımla inşallah... sizleri fotolarla başbaşa bırakıyorum birde videomuz varda yüklemeyi bilmiyorum,Cengiz kardeşim bir el atıver video işine:thumb:
Günaydın Dostlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramımız kutlu olsun. Sonsuza kadar kutlamayı nasip etsinn mevlam. Kimler çalışıyor bakalım Hüseyin abi, harika turnalar yakalamışsınız. Ellerinize sağlık
Merhaba Ersin kardeşim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Aleyküm selam Sabri kardeşim bende sana hayırlı güzel günler dilerim
Günaydın Cihan kardeşim AMİN Ben çalışmıyorum İnşallah hep beraberde gideriz turna yakalamaya Cihan teşekkür ederim
Günaydın Ersin kardeş Dediğin gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu ve mutlu olsun