Aleyküm Selam abicim hoş geldin :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: mrsparkle mrsparkle mrsparkle mrsparkle
Günaydın kardeşim.... İnşallah kutlarız kardeşim çocuklarımızla beraber sonsuza kadar. Ben çalışıyrum
Hüseyin abicim nasılsın. Tebrik ederim abicim Turna avınızı daha iyileri de rast gelir inşallah. Ben teknecinin numarasını aldım abicim bilgin olsun Sen videoyu Facebook a yükleye bilirmisin
ilk öncelıkle aranıza yenı katılan olarak emegı gecen herkeze tessekkur ederım sıteyı kavramaya calısırken bu sayfanızı gordum ve cok begendım gercekten ınsanalar yanlarına arkadas arıyor ve bu vesıleyle ortak keyıflı bulusmalar cok guzel olacaktır bır balık avı tutkunu olarak ızmır ve cıvarındakı av organızasyonlarnıza fırsat buldukca katılmaya calısıcam saygılar sevgıler...
İsminiz yazmadığı için, adınızla hitap edemiyorum ama inşallah izmirde veya istanbulda karşılaşma fırsatımız olur. Bizler İstanbul Anadolu yakasında buluşmalar düzenliyoruz ama İzmir'den dostlarımızın olması da bizi mutlu edecektir. İstediğiniz zamanlarda sayfamızı ziyaret edebilir ve hoş sohbetimize katılım sağlayabilirsiniz. Saygılar, sevgiler. :thumb:
hb arkadaşlar umarım herkes iyidir 1. Parti kutlamalar bitti 2.parti kutlamaları bekliyom herkesi beklerim caddeye sağlıcakla kalın
Buna çok sevindim, yokluğunu aramayacağına eminim, umarım tekrar başlamamak için elinden geleni yaparsın :thumb: Valla çok güzel bir av olmuş bence tebrik ederim, uzun zamandır ava gitmiyordun ama dönüşün muhteşem olmuş bea Vay Sabri abi gelmiş ben işteyim kendi kendime kutluyorum Cümlenizin bayramı mübarek olsun
veee sonunda surf mill'i de modifiye ettim onun kapalı boyu artık 140 cm değil sadece 130 cm :thumb: Aslında dibinde daha 4 cm pay vardı ama onu da kırpsaydım surf mill yazısının surf kısmı gidiyordu sadece mill kısmı kalıyordu 10 santim de 10 santimdir, kamışın kapalı boyu kapıya bacaya sığmıyordu :laughing: çok güzel oldu.. c.tesi günü de spin kamış modifiyesinden sonra şimdiki hedefim sıfırdan kamış yapmak en büyük rakibim Italcanna :laughing: işte yeni modifiyeli halinin fotosu..
valla çok orjinal duruyor, hiç kesildiği belli değil güzel işçilik sanırım piyasada ki surf mill kamışların çoğu modifiyeli spider mill modifiye babası yeniden kamış yapmak süper fikir, fındık ağacından güzel olur memlekte gittiğimde benim favori oltam fındık ağacının ucuna bağladığım 5mt. misina ile yaptığım olta oluyordu
Merhaba isa Abi, nasilsin Aksam suyuna bogaza indik ama katliyam devam ediyordu vanikoye baktik ust uste olta atiyordu millet kandilli parkina gectik kilcik yoktu hava alip eve donduk
Teşekkürler Cihan, Allah akıl fikir versin demekten başka birşey gelmiyor elimizden Bende maça dönüyorum hayırlı akşamlar
Hayırlı akşamlar, bende bu akşam sahile indim çapari çalıştım mezgit var hep küçüklerini suya saldım, zaten 9 -10 tane balık çıktı en son aldığım güzel boy bir istavritti onuda gelirken çinekop ısırmış ama koparamamış kuyruk kısmına yakın kılçığa kadar kesmiş çılgın balık hihi hihi
Cümleten Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bir selam vereyim çıkayım dedim. Buaralar giremiyorum foruma işlerim yoğun sağlıcakla kalın..