hayırlı olsun Berkan , güzel bir kamışa benziyor. Bende bu sene bir spin takım yapıcam. İzmir Dikilide levrek kovalayacağım bu yaz
Cümleten hayırlı cumalar.. yarın sabah suyu için plan yapan var mı acep?? Berkan abi 20-25gr lık sahteler yapmaya başladın mı
o kamışın daha az atarlısı varsa daha çok işinize yarar, bende v-system 10-40 var, 15 gram sahteleri istediğim mesafeye atamıyorum. birazdaha esnek olsa daha iyi olacaktı. atıyorum 5-25 vs varsa harika olur
10-20gr olanı vardı ama boyu kısa (2.40) olduğu için tercih etmedim.. deniycez bakalım, fiyat uygun, belki düşük atarlısından da alırım sonra bi tane.. elim spine bi alışsın da
Sabah suyuna saat 8:30'a kadar vaktim var, 2 saat kum iskelesinin oralarda mezgitlerle oynıycam Ağır sahte yapımına henüz başlamadım, kamışım gelsin bakarız icabına ama tabi 28 gr hansen pilgrim kaşığım var
Evet Fatih'in linkini gönderdiği 15-30 olanından aldım.. kamış yeni bir model olmadığı için birçok yerde stok yok, her modelin her atar değerinde ve her boyu da yok.. 2.70 olanının 15-30'u ile 2.40'ın 10-20 gr olanları var
KLP (Kadir Levrek Peşinde) abimizde de bu kamıştan var ve yaptığı yorumda 5gr lık sahteleri bile düşük atarlı kamışlarla aynı seviyelere gönderebiliyorum demiş... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=42670