aklımda var da şimdi değil zamanı bende var birtane, kullanacak yer olmadıktan sonra spinlemişsin ne fayda, belki tatile giderken alırım
P.tesi gelir, dün akşam sipariş etmiştim.. çarşamba da sahilde bir iki atış yaparım artk.. kamışı biraz açalım diil mi Spinlerin efendisi Kadir tavsiye etmiş, bana söz düşer mi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, herkesin keyfi yerindedir inşallah İşlerimin yoğunluğundan bu hafta fazla foruma giremedim ama her zaman buralardayız inşallah.
Aleyküm selam trakyalım sen nasılsın Yarın benim planım öğleye kadar çalışmak sonrası Allah kerimmrsparkle
Ve Aleyküm Selâm... Nasılsın iyisindir inşallah.... Yarın herşey düşündüğün gibi gerçekleşir inşallah... :thumb: Selâmlar... mrsparkle
Benim yokluğumda Aykut abim meydanı boş bulmuş galiba dedi Yarın bir haftalık tatile çıkıyormuş şehir dışınamrsparkle
Hayırlı akşamlar arkadaşlar.. Aykut ben yarın gelmeyi çok isterdim ancak kızı bırakacak kimseyi bulamadım, kayınvalde karşıda annesinde kalacakmış, ben sabah en fazla 8:30'a kadar izinliyim o kadar zaman için de boğaza git gele değmez sabah bizim buralarda takılırım belki, mezgitleri yoklarım biraz.. çarşamba günü tatil, beni kimse tutamaz
Onun yerine Mehmet amcayı kadroya alacağımızı söyledim, hiç babasına çekmemiş ya :laughing: Az kaldı Aykutum, tüm eski dostlarıda biraraya getirecek güzel ve büyük bir organizasyon yakındır.