Günaydın kardeşim sana da hayırlı işler hayırlı haftalar olsun Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı haftalar dostlar....
İyi haftalar arkadaşlar.. Yeni spin kamışım geldi çok mutluyum Eve gidince iddia edildiği gibi 5kg ağırlıkla test edeceğim
Harika olurdu ama sınav işi bozuyor. İşler biraz karışık aslında Benim kıza annem bakıyor. Bu çarşamba dayımın oğlunun düğünü için Sivas'a gidecek. Çocuğa ablam bakacak. Ablamlar Şile'de oturuyor. Pazar akşamı çocuğu almaya Şile'ye gideceğim. O arada dönmemiş olursanız uğrarım
selamun aleyküm hayırlı haftalar dostlar. Dün yukarlardan iyi haberler gelmeyince aşağılara takıldık. Mustafa abi <narmanzade> karşılaştık o istarvite bizde rapala calıştık birkac dişli aldık :thumb:
Sağolasın Cengiz Kartalda 30 gr attığımıza göre ben bununla çapari bile çalışırım bizim oralarda :laughing: kamışın ağırlığı 120 gr yaa, elinde var mı yok mu belli değil, saatlerce at çek Sağolasın Cihan Valla 5 kg kaldıracağı yazılıp çiziliyor hatta resmi bile var, Kadir 5 kiloyla test etmiş,ben şanssızım hadi 4 kilo ile test edeyim ben
Yalnız ben daha önce parçalı kamış kullanmamıştım, ilk kez kullanıcam.. parçalı kamışların vidalı olduğunu düşünürdüm hep.. bu bildiğin geçmeli.. birbirine geçiyor ve teleskopikte olduğu gibi sıkışıyor.. sonra atarken kamış parça parça uçmasın :laughing: :laughing: :laughing:
Sevgili Berkan Yeni kamışın hayırlı ve uğurlu olsun.Bol trofeli avlarda mutlulukla kullanman dileklerimle :thumb: Sağlıcakla kal
Benimde niyetim var bugün için dişli kovalamaya lakin tam nereye gideceğimi kesitremedim.Olurda çıkarsam dönüşte raporlarım.. Sağlıcakla kalın..
Rastgele Faruk abi, sen bence en son gittiğin yeri birdaha yokla hava güzel akşam suyunda birşeyler çıkabilir
Sağolasın Faruk, kamışı görüp elime aldığımda bile mutlu oldum, bir de trofe çekersem artık ağzım kulaklarıma mı gider bilemiyorum Rastgelsin, raporunu bekliyoruz :thumb: